Baharı Karşılama Gezisi - Poyrazlar Gölü Adapazarı (10 - 11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan teos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 92
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,991

teos

Karavan sevdalısı, amatörce
Yer
İstanbul
Web
www.karavanturk.org
Bu bulıuşma için yoğun emek harcayan başta Cem olmak üzere tüm dostlara teşekkürler. Tekrar buluşup hasret giderdik, ateş başında sohbet ettik hatta karavancılığı kurtarma, vatanı kurtarma ile başlayıp Dünya'yı bile kurtardık :smiley:

IMG_2690.jpg

IMG_2714.jpg

IMG_2726.jpg

IMG_2756.jpg

IMG_2892.jpg

Etiketler

Ynt: Baharı Karşılama Gezisi - Poyrazlar Gölü Adapazarı (10 - 11 Nisan 2010)

Geziniz çok güzel olmuş,paylaşımınız için teşekkürler.

Şeref

Sayın Oğuz bey vesaygıdeğer doğa dostları kampınız güzel ve neşeli geçmiş,doğası güzel manzarası muhteşem birde sıcak sohbet ;hasret gidermişsiniz.Darısı daha güzel nice gezilere dileyelim.Diğer paylaşımlarda dört gözle bekleniliyor.SEVGİ ve SAYGILAR.

Bir kaç gündür foruma bakamamıştım.Dün öğle üzeri Sapanca dan geçtim.Yüz yüze tanışmak için büyük bir fırsatı kaçırmışım.Başka sefere inşallah. :smiley: :smiley:

Çok güzel resimler,acaba bu göle ulaşım hangi yoldan yapılır?

Çok güzelmiş.... Gidemediğime çok üzüldüm. Diğer fotoğrafları dört gözle bekliyorum.

Tolga bey, yol bilgisini http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53842.20 adresinde bulabilirsiniz.

Hakan dostum geçmiş olsun. Benim de ilk gidişimdi, çok beğendim. Daha çok gideriz.....

teos' Alıntı:
Tolga bey, yol bilgisini http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53842.20 adresinde bulabilirsiniz.

Teşekkür ederim,ilk fırsatta gitmeyi düşünüyorum.

Teşekkürler Oğuz Bey. Programda olmamasına rağmen İnşallah en yakın zamanda hepberaber tekrar gideriz.

Evvveet arkadaşlar,yine çok kötü bir gezi,yine birbirinden değerli arkadaşlarla çok daha kötü hale gelen bu geziye,emeği geçen herkese teşekkürler.
Oğuz hocam gibi çok basit fotoğraflar koymayı düşünmüyorum.
[attachment=1]

sucuk kardeşliği.jpg

mayıstosböce' Alıntı:
Evvveet arkadaşlar,yine çok kötü bir gezi,yine birbirinden değerli arkadaşlarla çok daha kötü hale gelen bu geziye,emeği geçen herkese teşekkürler.
Oğuz hocam gibi çok basit fotoğraflar koymayı düşünmüyorum.
[attachment=1]

Vicdansız :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR