bagaj ustu cadır yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,332

kuzne

Kamp III
Yer
istanbul kurt köy
binali beyin toyota ya bagaj üstü cadır yapım projesine basladık arkadfaslar tamamen krom kullanıyoruz yani sıfır boya sıfır pas.

SAM_1109.jpg

SAM_1110.jpg

SAM_1120.jpg

SAM_1122.jpg

SAM_1118.jpg

Etiketler

Ynt: bagaj ustu cadır yapımı

izlemeye devam bu işi yapan ne kadar çoğalırsa tecrübe artar kulanışlı yeni araç üstü çadır projeleri hayata geçer kolay gelsin

Fatih bey tecrübe ustalık kavramını aşmış elinize sağlık,güzel bir çalışma olucak gibi duruyor
malzemelerin tamamı paslanmaz kullanıldı,EVEDİLAZ usta alüminyum dedi lakin böyle karar alındı
EVEDİLAZ üstad çadır malzemesini mumlu denen bez ile yapıcaz sizce uygun olurmu,yağmur ve nefes alması oldukça ideal bir ürün
yaz sıcağında ısı durumu nasıldır bilginiz varmıdır,tecrübelerinizi bizimle paylaşırmısınız

saygılar

binali by sizinle bilgi paylaşımı oldukca yapmışdık mumlu deyil silikon emisyonlu kumaş tercih etmenizi tavsiye ederim
dikmeler menteşelerin iç kısmında olmalı su an dışarda neden aleminyum hafif olmalı paslanmaza gerek yok bence
asıl iş veişcilik dikim açamasında kumaş fermar ve cam seçiminde ucuz mazemeleri tercih etmemenizi tavsiye ederim
yardımcı olabilecegim herkonuda yardımcı olabilirim kolaygelsin

Çok haklısınız deniz bey böyle bir karar aldık kusra kalmayın
bilgileriniz için ayrıca çok teşşekür ederim sağolun...
saygılar

paslanmazın tek dezavantajı agırlık katıcagı sanırım ama aliminyum hem saglık acısından zararlı rutubet ortamında nefes alıs veriste azda olsa zararlı kımyasal uretir bildiyim kadarıyla oksitlenme yapar ve esneklik ve saglamlık acısındanda zayıf olur diye tercihimiz paslanmaz oldu ayrıca kırılma durumunda bir paslanmaz elektrot ve canta kaynakla işlem tamam ama aliminyumda tamırde sorun

cadirmentese.jpg

Yapanların eline ve emeğine sağlık. Fakat bu konuda ufak da olsa bir fikrimi paylaşmak istiyorum.
Menteşe sisteminin kontranın üzerine basan kısmını biraz uzatıp kontraya destek verilse daha iyi olmazmı.
Yüzey genişlediği için kontranın deforme olması ve esnemesi biraz daha menteşeye binerek sağlamlığı artırılabir diye düşünüyorum.
Uzatma parça kaynak değil de ilk yapılırken ona göre kesilip 90 derece kıvrılırsa menteşe tek bir parça olarak daha sağlam olur.
Bu çok az bir ağırlık ama çok uzun bir kullanım ve dayanım ömrü sağlar kanaatindeyim.
Bu sadece benim kişisel fikrim, yapılan işin eleştirilmesi yerine proje geliştirmek için bir fikir olarak değerlendirilmesini rica edeceğim.
Belki istemeden yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Amacım bunu önüne geçmek
Tekrar emeğinize sağlık.

Bu işi yapanların çoğalması beni sevindiriyor. Sonuç hepimizin hoşuna gidecektir.
Tecrübe arttıkça mükemmel bulunacaktır.
Kolay Gelsin...

haklısınız bizde mazemeyi temin ederken yeterlidiye düsünüyoduk ama simdi takviye edicez alt ve üstten plaka koyup büyütücez ilgilerinize ve fikirlerinize cok tesekkürler yorumları bekliyoruz arkadaslar .

güzel mesele kolay gelsin diyorum ve takip ediyorum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

SON MESAJLAR

SON KONULAR