az kullanılmış cj 5 şanzumanı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,931

kuzne

Kamp III
Yer
istanbul kurt köy
arkadaslar ben aracıma t 18 sanzuman taktırdım bu şanzımanı yedek tutuyodum şimdi satıyorum ıhtiyacı olan varsa makul bir fiyata satıcam

SAM_0218.jpg

SAM_0213.jpg

SAM_0214.jpg

SAM_0216.jpg

SAM_0215.jpg

Etiketler
Ynt: az kullanılmış cj 5 şanzumanı

şanzımanda ötme varmıdır.birde sadece şazımanı verebiliyormusunuz

kople 500 tl dört ceker şanzıman ve mafsal kafalarıyla beraber ötme yok vitesten atma yok canavar gıbı şanzıman

komple vericem şanzıman ve arazi şanzımanıyla beraber sadece kendi şanzımanını 700 veriyolar ben ikisini son fiyatım 500 güncel

İlan güncelmi,
ayrıca şanzıman kodu nedir (T...)
Arkadaşımın cj 6 da sr4 var geri vitesi atıyor t176 yada 3 ileri cj şanzımanı takmayı düşünüyoruz,
bunun durumu nedir sağlammıdır, ötme atma vs tadilatsız cj6 ya konurmu, vites kolları varmı.. çok sordum :D

:smiley: evet güncel ben kulladıgımda gayet güzel hic bir sorun yoktu ben t 18 4 ileri taktım 4 yıldır yatıyo elinizde camur lastiyi varsa takasta düsüne bilirim .

31.10.5x15 maxix mtr var 4 adet lastik fena değil şuan kullanılıyor,
yanlız şanzımanın kaç model cj den çıktığını ve şanzıman kodunu söylermisiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR