yasarergun
Dünyayı değiştirebilirsin
Ynt: Ayılar Hakkında Neler Biliyorsunuz?
iyi fikir ama bir denek lazım
iyi fikir ama bir denek lazım
hocam o ayı balı üzerimize sürüp yer vallaaytaç' Alıntı:yanımızda bal taşısak olur mu? olası bir tehlikede ayıya veririz. ısıya güdümlü füzelerden kurtulmak için uçakların attıkları ısı bombaları hesabı hani. füze ısı bombasına yöneliyor, ayı da bala. döke döke kaçarız hani.
İNAQUASANİTAS' Alıntı:hocam o ayı balı üzerimize sürüp yer valla
ben ayının durduk yerde kimseye saldırdığını duymadım tabiyattaki ince ve hassas çizgilere dikkat ederseniz bırakın karşılaşmayı uzaktan görme ihtimaliniz bile çok zayıftır.
vosdost' Alıntı:Dagdaki ayilardan korkmaya gerek yok.hangimiz dagda kamp yaparken ayi gordu veya ayini
Saldirisina ugradi? belki hic kimse belki 1 belki 2 kisi. Ya sehirdeki ayilarin saldirisina?
Sehirde sokaga ciktiginiz ger gun mutlaka biri birbiri ayiyla karsilasirsiniz. Ve bu ayinin size saldirmadan uzaklasmasini beklersiniz ne yazikki!!!
İstanbul'da emniyet şeritleri bunlarla dolu Yaşar bey.yasarergun' Alıntı:Olay bundan ibarettir
sorun dağdakiler değil gravat takıp ortada insan sıfatında dolaşanlardır.
DR.GordonFreeman' Alıntı:gül hanım arkanızdaki görüntü harika ve benim sormak istediğim,kışın kamp yapmak,ne kadar riskli ve hangi önlemleri almalıyım,bir hassa çadır için,
1-arkadaşlar ben temelli bir kamp yolculuğuna çıkmak istiyorum,çünkü şehir hayatında yaşamak çok zorlaştı.Yaz-Kış yolculuk etmek istiyorum,ama ne kadar zor bilmiyorum.Yazın çadır kurarım,ama kışın ne yaparım,hotele gir derseniz, yazı bekle derseniz,şehir hayatında full time iş yok,ben nasıl yaşarım.Bu yüzden Fikirlerinizi almak istiyorum.Yazın aç kalmak zor,kışın aç kalmak çok kolay.
2-Yaşar Bey öyle bir fotoraf koymuşsunuz ki,yazdığım yazıda sanki,git bir dağa,bozayının bir hatırını sor,ne cevap verecek,sen mi onu yersin,o mu seni,dene gibi bir gülümseme olmuş.
mogzilla' Alıntı:Ben ayılar hakkında gerçekten çok şey bilirim.Bunlardan biri ile 54 senedir beraber yaşıyorum.Kendileri halamın oğlu olur.İçinden gelen vahşi seslere fazla karşı koyamayıp İstanbul doğumlu bir ayı olmasına rağmen bundan 30 sene kadar önce Tekirdağ'ın Saray ilçesine göç edip orada bir ine yerleşmiştir.Tam bir doğa aşığıdır.Armudu 100 km.den tanır.Kendisine Ahmet diye seslenildiği zaman çok kızar.Ayı diye hitap edilince mutluluktan garip sesler çıkarmağa başlar.Bu tiplerden her ailede bir tane vardır.Bu ayı da benim kaderim işte.
Canım kardeşimin kulaklarını çınlattım. Saraya çok çok selamlar.
http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=183
mogzilla' Alıntı:Ben ayılar hakkında gerçekten çok şey bilirim.Bunlardan biri ile 54 senedir beraber yaşıyorum.Kendileri halamın oğlu olur.İçinden gelen vahşi seslere fazla karşı koyamayıp İstanbul doğumlu bir ayı olmasına rağmen bundan 30 sene kadar önce Tekirdağ'ın Saray ilçesine göç edip orada bir ine yerleşmiştir.Tam bir doğa aşığıdır.Armudu 100 km.den tanır.Kendisine Ahmet diye seslenildiği zaman çok kızar.Ayı diye hitap edilince mutluluktan garip sesler çıkarmağa başlar.Bu tiplerden her ailede bir tane vardır.Bu ayı da benim kaderim işte.
Canım kardeşimin kulaklarını çınlattım. Saraya çok çok selamlar.
http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=183