Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili
Eski Doğanbey köyü Eski rum evleri restore edilmiş harika ötesi bir köy bu köyün içerisinden başlayan ve dağın karşı tarafına güzelçamlı milli park içerisinde sona eren zorlu bir yüyüş parkuru vardır 14 km 900 m ye kadar tırmanıp diğer tarafa aşılıyor. güzegahta çok güzel bir şelale ve soğuk su çeşmeleri mevcuttur. dağıın diğer tarafı karadeniz ormanlarını anımsatır doğanbey tarafı 1998 yılında malesef yangın gördüğü için daha genç ağaçlıklardan oluşur. Eğer şanslıysanız yabani atları ve geyikleri görebilirsiniz.
iki defa yürüdüm şiddetle tavsiye ederim. yürümek isteyenlere daha ayrıntılı bilgi verebilirim.
fotoda göndereyim.
Balık yemek için karine balıkçısı Erdo (erdoğan yazgan) ın yeri iyidir. Kışın daha bir güzeldir...Yalnız dikkat edin erdo biraz değil bildiğin delidir...
slm ellerinize saglık cok guzel fotolar gercekten. ben iksan atburgazlıyım eşimde tuzburgazlı bu fotolarınız bana 10 dakika uzaklıkta inanınn daha okadar guzel yerler varki gormedınız gencligim hep oralarda gecti kafa dagıtmak icin cok yaslı sayılmam gercı yanı bekar hallerım...dıyelım..ama bızım buraları sanırım bıraz sapa kalıyo fazla bılen yok...umarımm bu paylasım sıterınle herkezin bilmesini gezip sitresini atmasını dılerım.