Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lee33 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,670
Ynt: Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili

Bunlar da Doğanbey köyünden bir kaç kare (her ne kadar o zamanki arabam ön planda olsa da köyün güzelliği hakkında bir fikir verebilir)

DSC02233.jpg

DSC02235.jpg

DSC02237.jpg

Etiketler

Eski Doğanbey köyü Eski rum evleri restore edilmiş harika ötesi bir köy bu köyün içerisinden başlayan ve dağın karşı tarafına güzelçamlı milli park içerisinde sona eren zorlu bir yüyüş parkuru vardır 14 km 900 m ye kadar tırmanıp diğer tarafa aşılıyor. güzegahta çok güzel bir şelale ve soğuk su çeşmeleri mevcuttur. dağıın diğer tarafı karadeniz ormanlarını anımsatır doğanbey tarafı 1998 yılında malesef yangın gördüğü için daha genç ağaçlıklardan oluşur. Eğer şanslıysanız yabani atları ve geyikleri görebilirsiniz.
iki defa yürüdüm şiddetle tavsiye ederim. yürümek isteyenlere daha ayrıntılı bilgi verebilirim.
fotoda göndereyim.

Gerçekten çok güzel gözüküyor,en kısa zamanda bu bölgeyi ve doğanbeyi rotama ekleyeceğim,herkezin emeğine sağlık.
Teşekkürler arkadaşlar

doğal güzelliğini korumuş ender yerlerimizden... siz genede pek fazla tanıtmayın bence bilen gelsin... böyle yerlerin korunması lazım...

Didim'i ve çevresini sitelerden ibaret bilirdim.
Bu manzaralar beni sevindirdi. Alternatiflere eklendi
Teşekkürler

berkcantp' Alıntı:
Bölgede karavan ile kamp yapmış veya bölgeyi iyi tanıyan arkadaşlar, bu hafta 3 karavan kamp yapacak yer var mı?.

bu bölgeye yakın milas yolundan sapılarak kapıkırı heraklia güzel bir kamp yeridir. birçok karavancı kamp yapıyo şimdiden iyi eğlenceler.

Balık yemek için karine balıkçısı Erdo (erdoğan yazgan) ın yeri iyidir. Kışın daha bir güzeldir...Yalnız dikkat edin erdo biraz değil bildiğin delidir...

slm ellerinize saglık cok guzel fotolar gercekten. ben iksan atburgazlıyım eşimde tuzburgazlı bu fotolarınız bana 10 dakika uzaklıkta inanınn daha okadar guzel yerler varki gormedınız gencligim hep oralarda gecti kafa dagıtmak icin cok yaslı sayılmam gercı yanı bekar hallerım...dıyelım..ama bızım buraları sanırım bıraz sapa kalıyo fazla bılen yok...umarımm bu paylasım sıterınle herkezin bilmesini gezip sitresini atmasını dılerım.

buraya bi takip atalımda gezi rotama eklerim sonra
;D

Gerçek bir cennetmiş sahiden, ne mutlu size, ayrıca teşekkür ederiz bize de resimlerini sunduğunuz için.

bu basligi takip eden egeli arkadaslar icin yeni bir duyurumuz var... hepinizi bekliyoruz... sosyal sorumlulugumuzdur...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86147.new#new

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR