Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lee33 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,671

Etiketler
Ynt: Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili

Balık yicem diyosanız Karinedeki restaurantta, Rezervasyonsuz gitmenizi tavsiye etmem. İsteyen benden rezervasyon için tel nosunu özel mesajla alabilir.

Pınar hanım özel mesaj atabilmek için 20 mesaj sayısına son mesajınız ile ulaşmışsınız.
Son mesajınız yukarıda ki değil tabii.
;D

Bilinmeyen ve pek tanınmamış köşeler benim gezi tercihim. :D Didim Altınkum'a davetliyim, burayada uğramaya çalışacağım İnşallah.

TezzMertek' Alıntı:
Pınar hanım özel mesaj atabilmek için 20 mesaj sayısına son mesajınız ile ulaşmışsınız.
Son mesajınız yukarıda ki değil tabii.
;D

anlamadım kime özel mesaj atiim ?

Pınar hanım, Formda Kuşadası yöresinde turları araştırırken Karine hk. mesajınızı okudum. Rica etsem Karine deki restoran'ın rezervasyon için telefon numarasını verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Mustafa S.Paksoy

sekerlady' Alıntı:
Karina değilde Karine dilek yarım adasının didim tarafı. Söke doğanbey köyü yolundan ilerlerin yolun tam sonudur karşınızda samos adasını seyradip yaz akşamlarında denize masa attırıp balık ve rakı keyfnin son noktasını yaşayabilirsiniz. Mekan sahibi ile tanışmayı da ihmal etmeyin dünya tatlısı bi adamdır.

balıkçı erdoğan süper balık pişirir sohbetide boldur :smiley:

Bir sökeli olarak bu başlığa katkıda bulunmam kaçınılmaz...

DSCF0101.jpg

DSCF0103.jpg

DSCF0105.jpg

DSCF0121.jpg

DSCF0118.jpg

3. resim karine sahilinin üstten görünümü, 5.resimde arkada görünen soluk renkli dağlık alan sisam adası

nabıl gidilir? paylaşırsanız sevinirim.

Kolay ve güzel bir rota: Söke'den Milas yönüne doğru gideceksiniz, bir kaç km. ötede tuhaf bir kavşak sizi karşılayacak :smiley: orada Güllübahçe beldesinin ve aynı zamanda Priene antik kentinin tabelasını göreceksiniz; bu yola girin, Güllübahçe'nin içinden, Priene'in de eteğinden devam edeceksiniz, Tuzburgazı köyü yol ayrımına sapacaksınız. Tuzburgazı köyü içinden geçen bu yol sizi doğruca Karine'ye ulaştırır. Dilerseniz yol üstünde eski bir Rum köyü olan Doğanbey'e de uğrayabilirsiniz.

Karine kuş gözlemciliği için ideal bir yerdir. Tepeli pelikanları ünlüdür. Eski Doğanbey'den başlayan milli park Büyük Kanyon'dan devam eden orman yoluyla manzarası bol bilir yürüyüş yapılabilir.

bu fotoğraflar harika...
en yakın zamanda bu geziyi gerçekleştirmek isterim.

http://maps.google.com/maps?t=h&hl=tr&ie=UTF8&ll=37.685994,27.164383&spn=0.302668,0.709305&z=11

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR