AYDIN - Paşa Yaylası Gezimiz....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Oto Gürbüz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,491
Ynt: AYDIN - Paşa Yaylası Gezimiz....

iksan çok güzel oluyor,
hafta sonu sendeki resimleri de alayım senden,
bendekiler ile yeni bir sayfada en baştan resimleri nete koyayım.
bu akşam çıkışta uğrayıp bakacağım bir daha
selamlar

Etiketler

tamm abi bende baya çok var fotolar sana veririm sen ayarlarsın valla bilge abi araç bitmeye basladıkça deli oluyorum heyecandan.bugune kadar 13 arac degistırdım.aldım sattım.ne bıleyım hıc bır aracıma bukadar cok severek harcama yapmadım bu cj bu kadar dusuk model olmasına ragmen nasıl hecanlandırıyo benı bılmıyorum bu heves nekadar surecekte hayırlısı ya ınsallah allah kazasız belasız kulanırız..saygılar.

IMG_1698.JPG

vee ayrıca bu aracımda bu ilerlemeyi saglayan ferah oto ...mekan sahibi ferah beye ve güçlü elemanları davut abi ..hamit kardeşimiz..vee ibo ya emeklerinden dolayı çok teşekkür ederimm. :smiley:

İyi günler
Boya işini yapan usta çok titiz ve işinin ehli görünüyor(sakıncası yoksa adres ve telefonunu payalşırsanız sevinirim),aracınızın boyası mükemmel olacak,iyi günlerde,kazasız ve belasız kullanmanız dileğimle
Saygılar
Batuhan

Aracı dün görme fırsatım oldu.Öncelikle hem çok sevindim hemde biraz üzüldüm:smiley:
Sevindim çünkü aracın boyası mükemmel olmuş bittiğinde civarın en iyi araçlarından biri olmaya aday:smiley:
Üzüldüm çünkü bu kadar güzel boyanmış ve toplanmış bir araç ile iksan arkadaşımız nasıl off-road yapar ve aracı dağlara vurur?Muhtemelen bu aracı dağ gezilerimizde göremeyeceğimizi düşünerek üzüldüm:p

evet haklısın Onur,
ben de üzülüyorum ama kır gezilerine giderek yavaş yavaş alıştırıcaz. ;D
ardından da dağlara çıkarız hep beraber :D
selamlar

onur kardesim öncelikle düşüncelerin icin cok teşekkür edrim..gerçekten haklısın nasıl kıyacam ya bilmiyorum...ama o hecanı tatmakta cok istiyorumm.yani af edersin..bi yanım kak gittt diyo öbür yanım bok yime otur oturdugun yerde diyo.. ;D biz yine bilge abininn dedigi gibi kırlarda takılalım azcık.inan şuan hanımla beraber bakıyoduk yorumlara senin yorumu okudugunmuzda aynı anda ikimizin agzından onur haklı diye söz cıktı. ;D .saygılarr....

ttogan' Alıntı:
Serçe de güzelmiş ama yeni aracınız daha Guzel olacağa benziyor.
Araziye girecekseniz boyayı dayanıklı ve dallar çizse bile sizi üzmeyecek sekilde yaptırın.
Yani rötuşu çizik tamiri veya çizik giderilmesi kolay olan boya seçin.
Nacizane tavsiyemdir,hayırlı olsun.
tavsiyeniz icin cok tesekkur edrım..sade beyazı sectım..etkınleri paylısacam.saygılar.

saruhan' Alıntı:
İyi günler
Boya işini yapan usta çok titiz ve işinin ehli görünüyor(sakıncası yoksa adres ve telefonunu payalşırsanız sevinirim),aracınızın boyası mükemmel olacak,iyi günlerde,kazasız ve belasız kullanmanız dileğimle
Saygılar
Batuhan
cok saol batuhan boya gercekten cok guzel oldu kusursuz dıyebılırım.usta öle bi tit
iz ki anlatamam.basından sonuna kadar aracımın basındaydım.boya fırında atılırken bende fırındaydım aklımda kalan soru isareti olusuyo.izlerken tabi ustanınn isine mudale etmeyım dıye sessızce ızlıyorum.inanın ben gormedı dıye dusundugum yeri kısa sure sonra tekrar o bolgeye gelım telafı edıyor..tabı bu arada benım soru ısaretler hepsı tek tek yok oluyor..ustanın kendıne aıt mekanı yok ferah otoda calısıyor. söke sanayisi batuhan arkadasım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri