AYDIN - Paşa Yaylası Gezimiz....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Oto Gürbüz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,494
Ynt: AYDIN - Paşa Yaylası Gezimiz....

slm arkadaşlar bilge abi birkac foto yuklemiş bende birazdaha yuklemeye calıstım cj 5im sanırım 1 aya kadar piyasaya çıkar inşallah umarım cok ama cok guzel olacak gelişmeleri sizlerle paylaşıp fikirlerinizden yararlanmak isterim suan aracın pollesterden kabini bitti arac kompile yakılarak boyası söküldü.tabi bu calışma cok hoşuma gitti cünkü aracımın tamamen demir sacı göründü bu arada benden önce 6 defa boyanmış bunuda öğrenmiş olduk .simdi cok ince macununa basladık.bugün yıne aracımın yanındaydım tanponlar ve nıkalaj bolumlerını temızledım ben.hergun fırsat buldukca aracın yanındayımda cunku bu ıse kalkısırken belli isteklerin dışında tamamen işi akışına bıraktım ne yapmamız gerektıgını aracım yol verecek dedım.suan kararsız kaldım konu rengi usta sedef boya atacam dedi beyazın ıcıne ne renk atalım gunesde ve golgede farklı gorunum saglasın dedı ben karar veremedım.ıkıncısı arac ıcı koltuk deri dosemeyı ve pollester tavan dösemesini ne renk olsun dıyede kararsızzım. :( her neyse sonucta yapacaz bıselerde insallah beyaz melegim herkezin göz zevkini okşayacak sekilde piyasaya cıkar ve emegim yabana gıtmez ???

IMG_1692.JPG

Etiketler

:-[ ilk cj mi aldıgım gun sercemı bıraktım kutahyaya cj ye altladım geldım....baslayan tutkunlugun ılk adımı :D

IMG_0877.JPG

Serçe de güzelmiş ama yeni aracınız daha Guzel olacağa benziyor.
Araziye girecekseniz boyayı dayanıklı ve dallar çizse bile sizi üzmeyecek sekilde yaptırın.
Yani rötuşu çizik tamiri veya çizik giderilmesi kolay olan boya seçin.
Nacizane tavsiyemdir,hayırlı olsun.

tesekkr ederim haklısın boya apacak olan ustada soyledı cızılmeye karşı tamırı sade beyaza gore daha zor olur dedı.ama dikkat edersen ovada veya dagda kullamına sedeflı boya on numara yaparım dedı.bende ne bıleyım muhakkak dıkkat edrımde ne bıleyım bu zevfkı tatmak ıcın dagaya ve ovaya gıttıgım zaman....aaaa burası çalılı aaa burası çamurlu geçmeyim burdan demekde saçmalık gelıyo bıraz....diger yanı adam sedefli bir baska olur dıyo..valla bilmiyom nasıl yapcaz.. :D

İçinizde kalacağına yaptırın gitsin.En kötüsü o kısmı yeniden boyatirsiniz,boya çok hirpalandigi zaman.
İyi günlerde kullanın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR