Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,129
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 2008)

Lastikcinin cenazesi varmış mtr ler hazırda hala lastikcide duruyor pazar günü herkesin strebi yanında olsun yunusu çekecez hehe:smiley:
offroader_' Alıntı:
Hunter MTR ler ve yükseltmen hayırlı olsun resim koysana nete bakalım. Bakarsın pazar görüşemeyiz mereak ettim..

Ynt: Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 2008)

Allah rahmet eylesin ne diyelim...

cagri_ali' Alıntı:
Lastikcinin cenazesi varmış mtr ler hazırda hala lastikcide duruyor pazar günü herkesin strebi yanında olsun yunusu çekecez hehe:smiley:
benim strep sıfır km siftah yaparız artık yunus ta ilk ben çekicem :smiley:

tamam abi ozman ben strebi çıkarıyorum geçen geziden beri olduğu yerde duruyo :smiley:

görüşmek üzere arkadaşlar sizi çekmem için strebinizle gelin yoksa çekmem kalırsınız heheheheheh aracım çok şükür 10 numara oldu selişmcim resim koymuyorum ama istersen çekiliceklerin sıra başı seni yapa bilirim heheheh

umuyorum cok eglenmişsinizdir gelemedim işim cıktı sagolun davet için

fotolar yarın geliyor huntera laf yok ;) on numara olmuşşşş tek çekerde çamurda artislik yaprken battım:smiley: saolsun hunter kurtardı beni :smiley:

selam arkadaşlar itina ile cj3,5 cj6 çekilir:smiley:)))) çok güzel bir hafta sonu oldu katılan ve emeği geçen bütün dostlara teşekkürler damast senide aramızda görmekten mutluluk duyucağız :smiley:)))

Gezi detayı anlatımlar ve fotoğraflar için : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=19208

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR