Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,128
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cagri_ali

LANET OLSUN İÇİMDEKİ CJ SEVGİSİNE
Yer
istanbul
Merhaba arkadaşlar 1 kasımda yaptığımız gezi 1 günde organize edildi son dakkada karar verdik yani aceleye geldi bu sefer daha planlı ve programlı ve daha uzun bir gezi olsun diyoruz...Pazar sabahı buluşulup kahvaltı sohbet sonra ver elini off road inşallah iki hafta içinde güzel birde yağmur yağarsa tadına doyulmıyacağına eminim...Akşama doğruda mangal ve akşam yemeği en azında pazar gündüz çıkılırsa hem yeni yerler keşfedilmiş olur hemde doğayı izleme imkanımız olur...Ayrıca güzel fotoğraf kareleri cabası..ilk önce sabah buluşmasını beraber planlıyalım 16/11/2008 sabah kaç olabilir 09:00 iyimidir sizce ?

GSM: 0532 441 33 05

geçen geziden fotoraflar linktedir...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18437.0

Ynt: Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 2008)

9 iyidir ayazağada beykent ünv. önünde toplanılabilir konvoy olacaksa

Ynt: Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 2008)

ben varım çağrı ama tarihte yazsan bu hafta deil de sonraki hafta olsun bu hafta ava gidicem heee:smiley: ;D ;D

Ewet abi beykent üniversitesinin önü güzel bir seçim ....
abbas' Alıntı:
9 iyidir ayazağada beykent ünv. önünde toplanılabilir konvoy olacaksa

EWET abicim tarih 16 kasım zaten bu hafta tolga rusyaya bende edirneye gidiyorum canavarlar dinlensin bi hafta dimi :smiley:
hunter_34' Alıntı:
ben varım çağrı ama tarihte yazsan bu hafta deil de sonraki hafta olsun bu hafta ava gidicem heee:smiley: ;D ;D

Çağrı bey madem gezi düzenliyosun sponsorda olursun herhalde :smiley: Senin HUMA otodan neyin eksik.

tamam selimcim tavuklar benden :smiley: yani odun bedava ekmek desen kaç para bizimi korkutacan ;) birasını kapan gelsinnn :smiley:

ooo çağrı beni tavukla kandıramazsın ama beni kandırman için sana ip ucu veriyorum polenez sana neyi hatırlatıyor:smiley:))

polenez o gün gölden sonra bana pınarı hatırlatıyor neden se :smiley:))) pınar mangallllll ;)

:smiley:))))))))))) diyosunnnn tamambe çağrı halledrizzzzzz sorunn deilllll kaç kişi oluruz tahminen yaaa baksana gelen yok yine biz bize 5 aracız galibaaaa

daha dur bakalım abi son günlerde milletin işi belli olur pınar mangal dedik die sende hemen 5 aracız die kestirip atma :smiley:)))))

yoq be olm ç.......................n saolsun anladın sen onuuuu

eywallahh abicim :smiley:

kardeşim 16 kasımda seninleyim inşallah çok güzel olacak

saolasın abi inşallah geziden önce yağmurda olur ;)

çağrıcığım piknik alanı olarak trabzon suyundaki geniş düz çim alan harika olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Geri