Ayazağa Trabzonsuyu Off-Road Gezisi (21 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 107
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,259
Ynt: Ayazağa Trabzonsuyu Off-Road Gezisi (21 Mart 2009)

güzel kareler orda bu karelelerin içinde olmak isterdim
mitat kardeşimizi bu karelerde görmek demek çizmeleri giydi tam demek bence
beyaz güvercine allah yardımcı olsun yakışır kardeşimize

Etiketler

Çok keyifli ve güzel bir geziydi yiyenbilir kısmıda süperdi trabzonsuyunda beklediğimiz çamuru bulamadık ve babaanneyide araçlar donanımlı olduğu halde traktör lastikleri ile aşamadık ;D bu saaten sonra mogdan başkası paklamaz babanneyi :smiley: Pilotumuz Emre abide süperdi Mithatcan kardeşim performans muhteşemdi banamısın demedin yardın çamurları strepp sürdürmedin güvercine ;) Disko mehmet her genç kızın başına gelir böle şeyler al cj kurtul artık :smiley: sanayiye daha az uğrarsın emin ol hehe.. bu arada gültekin sende koltukta oturmanın ayrıcalığını yaşadın ayazağaya gittim koltukta oturmadım demessin :D çok eğlenceli bir geziydi herkese çok teekkürlerrr ;D

buda ateş başı kısmı ...

Image(175).jpg

Image(176).jpg

evedilaz' Alıntı:
güzel kareler orda bu karelelerin içinde olmak isterdim
mitat kardeşimizi bu karelerde görmek demek çizmeleri giydi tam demek bence
beyaz güvercine allah yardımcı olsun yakışır kardeşimize

aşkolsun Denizciğim mithatcan'dan başka birşey beklenir miydi ki?

bakalım mithatcan nasıl gaz basmış ? ;D

http://s442.photobucket.com/albums/qq149/eeg52/?action=view&current=DSCN2454.flv

bu güzel ve katılım olarak parkurun hakını verecek araçlardan oluşan bi katılım la oluşmuş gezi anlaşılan
mütat kardeşimiz konuşturmuş beyaz güvercini gene yakışır

aynen öyle valla resmen konuşturdu kare kasayı.... :smiley:

kim demiş mithatcan cantları kirletmez diye ?............... ;D

[attachment=1]

ya buna ne demek lazım , biz bir tane hiperaktifimiz var derken bir de Gültekin çıktı.... ;D

[attachment=1]

Trapeze yatıyordum orada, devrilmeyelim diye.
Aynen böyle;
n679892739_838960_9422.jpg

Tamamen fonksiyonel bir hareket yani artistik değil ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR