Ayazağa Trabzonsuyu Off-Road Gezisi (21 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 107
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,262
Ynt: Ayazağa Trabzonsuyu Off-Road Gezisi (21 Mart 2009)

seninki belki bizimki belkibelki.............. ;D

Etiketler

dizelmi :smiley: yok be yürki benm arabamın eksosundan ses çıkacak tarla sürmek istemiyorum offroad yaparken bana zevk verecek fazla yaksın boşver haftada birde olsa zevk versin .... 4 silindir bile mutlu ediyordu inanki boş susturucu ve benzinli sesi ile haders oldunmu kiimse tutamazz bide ;)
ayazağa ormanları ve şile sahilleri çok özledi 3,5 uğu .....

cagri_ali' Alıntı:
dizelmi :smiley: yok be yürki benm arabamın eksosundan ses çıkacak tarla sürmek istemiyorum offroad yaparken bana zevk verecek fazla yaksın boşver haftada birde olsa zevk versin .... 4 silindir bile mutlu ediyordu inanki boş susturucu ve benzinli sesi ile haders oldunmu kiimse tutamazz bide ;)
ayazağa ormanları ve şile sahilleri çok özledi 3,5 uğu .....

hadi çağrı bir cj gezisi yapalım artık bitir şu canavarı ;D

abi kupa sasi tamm sadece motor bekiliyor canavar :( kararsızım gene harikanmı yoksa ford v6 mı dayının insafına kaldım hangisi önce gelirse artık yarın konuşacagım tekrar bir an önce binmek istiyorum anlatama çok özledim ;)
bull' Alıntı:
hadi çağrı bir cj gezisi yapalım artık bitir şu canavarı ;D

Dizel daha ekonomik için söylemedim... Daha yüksek tork, daha az elektrik problem...

Ve dizelden güzel ses çikartabilirsin. ;) Tabii ki benim CJ kadar iyi değil, ama ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR