Ayazağa Trabzonsuyu Off-Road Gezisi (21 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 107
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,265

eeg52

Zirve
Nihayet bir saat kadar önce döndük geriye,
1. Kanyon_Jimny...................SUZUKİ.............telsiz / ATR / ve ben
2. Jyrays.................................XR650.............cross
3. doom...............................SUZUKİ.............difflock/traktör lastiği
4. mogzilla ceyar & navaraextreme çalışan bir araç ne olursa artık ................

katılacak araçların listesi böyle idi ,Yürkinin de son anda işi çıkınca üç araç kaldı ,sürpriz katılımcımız mithatcan da gruba katılınca gene dört araç olarak hareket ettik .
daha başlangıçta kanyon-jimny kardeşimizin aracı dört çekere geçmeyince onun aracını da tanıdık bir çiftliğin bahçesine bıraktık ve üç araç (doom,navaraextreme ve mithatcan ) yola devam ettik,
eğlenceli neşeli kanal ve çamur geçişlerinden sonra babaanne yokuşuna rers yönden giriş yaptık bir miktar yol alınca aşırı derin kanallardan dolayı geri döndük ,yiyenbilir olayına girmek üzere kirazlıbentlere geçtik.
burada yiyenbilir kısmı biten gezimize trabzonsuyuna hareketle devam ettik , orada aradığımız çamuru bulamayınca tekrar geri dönüşe başladık,
mithatcan'a gelen telefon üzerine mithatcanla ben geri döndük ve arkamızdan doom ve navaraextreme kanyon_jimny nin aracını almak üzere Çağrının rehberliiğinde koltuk üzerinden çiftliğe gittiler ,
güzel geçen bir gezi daha böylece bize neşe kattı,sorunsuz ,uyumlu zevkli bir gündü gerçekten.... :smiley:

katılıp bizlerle beraber bütün gününü geçiren değerli kardeşlerime teşekkür eder,herşeyin gönüllerince olmasını dilerim..... :smiley:
_____________________________________________________________________________________________________________________
Gezenbilir ''Doğaya Saygıl Off-Road'' Manifestosu http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18780.0ı

Etiketler
Ynt: Ayazağa Trabzonsuyu Off-Road Gezisi (21 Mart 2009)

sabah toplantı noktası... :smiley:

[attachment=1]

daha başlangıçta dört çeker problemi yaşayan Mehmet çekilmeye mahkum oldu... ;D

[attachment=1]

fatihoz66' Alıntı:
devamını bekliyoruz ;)

Fatih ,tamamm biliyorsun işte yavaş yavaş hem küçült hem yükle hem de......anlarsın yaaaa ........ :smiley:

Jyrays' Alıntı:
Dah ayeni eve geldim
yarın tekrar ormana?

Yürki yarın için bir program yapmadık ki , o bugün içindi ama istersen gideriz seninle.... :smiley:

birinci bölüm sonu diğerlerini beklerken........... :smiley:
[attachment=1]

Evlatlar sefasını sürer , babalar cefasını ;D

2003701.jpg

2003713.jpg

2003719.jpg

selamlar bu geziye katılmak istedim ama dün akşam koltukta iki aracı rehin bıraktık (abbas ve fronti ) birde benim porya firezesi sıyırdı tabi sabah kalkınca ilk iş benim arabayı tamir etmekti akşam saat 4 gibi tamir işi bitti ve kurtarma operasyonuna başladık 3 saat sonra dönebildik katılamadığım için üzgünüm sanırım çok güzel gezi olmuş detayları bekliyoruz emeği geçenlerin emeğine sağlık

mogzilla' Alıntı:
Evlatlar sefasını sürer , babalar cefasını ;D

hiçbirimiz baba olarak doğmadık ki ,sonradan isteyerek olduk ,

madem olduk çekeceğiz bu KADER ...... ;D

BRONCO' Alıntı:
selamlar bu geziye katılmak istedim ama dün akşam koltukta iki aracı rehin bıraktık (abbas ve fronti ) birde benim porya firezesi sıyırdı tabi sabah kalkınca ilk iş benim arabayı tamir etmekti akşam saat 4 gibi tamir işi bitti ve kurtarma operasyonuna başladık 3 saat sonra dönebildik katılamadığım için üzgünüm sanırım çok güzel gezi olmuş detayları bekliyoruz emeği geçenlerin emeğine sağlık

geçmiş olsun yeğenim sizlere valla Fatih berçekten çok çok zevkli ,bir o kadar da sakin , sıkıntısız gün geçirdik ,çekme olayı hemen hemen olmadı diyebiliriz tektük olması zaten kaçınılmaz araçlar donanımlı kategorisinde olunca tadından yenmiyor , çok tatlı oluyor , mithatcan bile harika bir performans gösterdi çıkamaz dediğim yerleri yırta yırta çıktı ki oralarda ok144 lastik lazimdı ,gerisini sen düşün ne kadar hoş bir gün olduğunun..... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR