Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 145,922
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

anlatma görüntü at görüntü gerisi hikaye .............. :smiley:

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Ergican abi sadece cumartesi günleri vakit olursa uğraşıyorum o yüzden ağır gidiyor. 8) 8) 8) 8)

Daha geziye cok var ve 22 arac oldu. Bu rahat rahat 30 u gececek gibi. Arazide 30 araclik konvoyla hic gezmedim ben. Nasil olacak, bir bilen anlatsa bana...

Dogrusunu soylemek gerekirse, sozum meclisten disari, gezerken konvoy duzenini korumaya cok fazla onem vermeyen arkadaslarda olabiliyor bazen cesitli nedenlerle, asil bu durumda nasil olacagini merak ediyorum. Her turlu hal var hayatta, herhangi biri ciddi bir sikintiya duserse, konvoyun basinin ve sonunun belli olmasi ve hemen durumdan haberdar olmasi gerekir diye dusunuyorum. hangi telsizin konvoyun neresinde oldugu belli olmali mesela gezi boyunca. Kalabalik konvoylarda disiplinin cok onemli olduguna inaniyorum.

Gerci bir engel olmazsa ben de katilmak isterim ama umarim sikintili olmaz demekten de kendimi alamiyorum. Sanirim lafi/hatiri gecen tecrubeli dostlara biraz fazla is dusecek...

Sadece kaygimi masumca paylasmak istedim. Kimse alinmasin lutfen... Bu konu uzerinde dusuncelerini/onerilerini aktaran olursa cidden sevinirim...

Aslında onun resmi olacaktı sağolsun tarık kardeşim cj,yi uygun görmüş. 8) 8) 8) 8)

bayram abi benim lastik ne oldu yaaa hala haber yok değilmi

8 bir çeyrek' Alıntı:
Aslında onun resmi olacaktı sağolsun tarık kardeşim cj,yi uygun görmüş. 8) 8) 8) 8)

tamam kardeşim biz de öyle hele bu havalarda daha da zor kapalı alan yok , soğuk var bunlar tamam ama sen görüntü at...

konuyla ilgili anahtar kelimelere bir yol bakkk.... ;D

ben de Fatih gibi başladım galiba o bikini , ben görüntü diyorummmm............. ;D

Şimdilik herkese iyi geceler diliyorum muhabbetiniz bol olsun. bye 8) 8) 8) 8)

guven abı konvoy cok onemlı gecen catalca gezısınde bunu yasadık . şile gezımızdekı gıbı guzel bır on ve arka lıder belırlemek lazım . mutfaksız gezılerde aç kalıyorum abi yaaaaaaaaa gel bu arada tımucın e de ulasalım oda gelsın.

aferin mithatcan kardeşim, kırlırsa ben veririm parasınnı :D (kıracağın şeye bağlı :D) şu lafımı yaz bir kenara; dünya malı dünyada kalır ;) ;) ;)

Güven hoşgeldin , dediğin gibi oldukça fazla araç olacak , konvoy düzeni ,uyumlu gidiş , telsizlerin yerleri vs bunları tek tek ayarlayacağız , belki de iki gurup halinde de yapabiliriz bunu , yavaş yavaş kurgulamamız gerek hepsini ,tüm katılımcı arkadaşlarımızın bu konuda yardımcı olacağına inanıyorum..... :smiley:

mıthatcan bu arada araban beyaz dıyemı gelmıyon kır bellı edıyo dıyemı o lastıkler bagdat caddesınde yazık. cadde ıcın benım ferrarıyı verıyım takıl alcak yola yakın karsıda pıyasası yok tanıyanda gazlarsın.

expres' Alıntı:
aferin mithatcan kardeşim, kırlırsa ben veririm parasınnı :D (kıracağın şeye bağlı :D) şu lafımı yaz bir kenara; dünya malı dünyada kalır ;) ;) ;)

bence bir kenara değil de aklının en kıymetli yerine yazsın Mehmet kardeşim............ :smiley:

wranglercem' Alıntı:
guven abı konvoy cok onemlı gecen catalca gezısınde bunu yasadık . şile gezımızdekı gıbı guzel bır on ve arka lıder belırlemek lazım . mutfaksız gezılerde aç kalıyorum abi yaaaaaaaaa gel bu arada tımucın e de ulasalım oda gelsın.

Evet timucin kayip, yok ortalarda. Duyar bizi belki, Timuciiiiiinnnnnnn :smiley:

gercı bende cebı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,037
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR