Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 152,511
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

fatihoz66' Alıntı:
abi bizde kazasız belasız bu organizsazyonu bitirme derdindeyiz. ama işin ciddiyetini dikkate alıp ona göre davranmayılız.organizaasyon saati,görevli araçlar ekip başı ekip sonu ormanlıya benzemesin bu iş ateş,mithancan ve cem açlıktan soğuktan ölüyordu şaka değil bu
buluşma yeri : 8:45 ayazaga beykent üniversitesi

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

eğer bu hem tanışma hemde hard ve soft off-road gezisinde ciddi bir organizasyon olmayacaksa ben yokum

44 araç en az iki kişiden 88 veya 100 kişi yapar.çocuk oyuncağı değil bu yaptığımız organizsazyon ciddi bir spor dalıdır bunu söylememe bu kadar bilgili insan varken gerek yok tahmin ediyorum önceee güvenlikkkk

bu iş arabaların burnunu rampaya çıkartıp sonra resim çekmeye benzemez .bu bir spordur organizasyondur .ben kılmıyım evet kılım ama adam akıllı iş yapalım derim

ergican abi bu işi en iyi sen toparlayacaksın ama kuralları sistemleri bir an önce yapalım derim nacizane

Fatih abi rahatsızlık ne demek ya bu konuyu aştığımızı sanıyordum suzukisi cj si yok bu işin muhabbet olsun ve bir arada olalım ne mutlu size her gezide suzukiler kaçırmıyor geziyi ama 2 geziden birine sanayide olduğu için gidemeyenler ne yapsın ;D her cj ciye bi suzuki lazım ama fatih abi yanlış anlama çekmek amaçlı değil gezileri kaçırmamak için :(
fatihoz66' Alıntı:
ne kadar meraklısınız suzukilerle uğraşmaya demekki sizi rahatsız ediyor suzukiler ormanlı gezisinde kıyamadınız l 200 vincini kullanmaya ama suzuki sizin arkadaşlarınızı çakıllardan topladı

abi seni en hard gruba dahil edecez inş.. yiyenbilirden sonra :smiley:
fatihoz66' Alıntı:
eğer bu hem tanışma hemde hard ve soft off-road gezisinde ciddi bir organizasyon olmayacaksa ben yokum

arhadaşlar geziye 5 gün var artık detayları belirlemenin zamanı geldi derim.
1.buluşma yeri ve saati
2.erzak ve yakıt teminatı etaba girmeden yol üzerindenmi yapılıcak
3.buluşma öncesine kadar olan konvoyların geldikleri semt ve yakaya göre buluşma saati ve yerleri
daha aklınıza gelen soruları artık tek başlıklar halinde toplayıp sıksık güncelleyip duyurmak gerek diye düşünüyorum.

fatihoz66' Alıntı:
bu iş arabaların burnunu rampaya çıkartıp sonra resim çekmeye benzemez .bu bir spordur organizasyondur .ben kılmıyım evet kılım ama adam akıllı iş yapalım derim

fatih abi seni öperim ben kocaman yaaaaaaaa :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gün geçtikçe katılım listemizdeki araç sayısı artıyor , bu kadar çok sayıdaki bir toplu katılımla off-road yapılabilir mi sorusu akla geliyor , bunun uygun olmadığı aşikar zaten katılan araçların bir kısmı standart (donanımsız) , bu araçlar girmeyi düşündüğümüz etapta
takılarak zaman ve emek kaybına neden olacaktır ,bunun yanı sıra tüm araçların tam donanımlı olduğunu düşünsek de sayı çok yüksek olduğundan bu sayıdaki bir grubun etapları tamamlaması oldukça uzun sürecektir.
Başlangıçta bunun bir off-road olması düşüncesiyle harekete geçmiştik ,off-roaddan vazgeçmiş değiliz fakat tüm araçlar babaanneye girebilecek donanımda olmadığı için Beykent önünde toplanan araçlarımızla kırıcı olmayan bir parkur üzerinden toplu halde muhabbet, sohbet ve mangal yapabileceğimiz Kirazlıbentler alanına gidilecektir.Burada ateşbaşı sohbet ve mangal keyfi rahat olacaktır , masa ve oturacak yerler mevcuttur.
Bu arada da off-road isteklisi arkadaşlarımız için babaanne çok yakın ve emrinizde olacaktır , seyirci olarak da zevk alacağımız bu etapta bol bol görüntü alabileceksiniz.
Toplu muhabbet alanında mangal olacağina göre gelenlerin mangal ve ızgaralarıyla gelmeleri daha iyi olacaktır ,tabii nevaleler unutulmamak kaydıyla .......

08.Mart.2009 pazar sabah 08:45 te Beykent Ayazağa Kampüsü önünde buluşma sonrası soft bir parkur ve bir orta zorlukta geçiş noktası sonrası Kirazlıbentler alanına gidiş.Bu da tahmini olarak 11:00 - 11:30 civarı olacaktır.Burada mangal hazırlığı sohbet tanışma sonrası yukarıda da bahsedildiği üzere babaanne bekliyor meraklıları kucaklamak için .
Güzel keyifli bir gün geçireceğimizi , paylaşacağımızı umuyorum .Tabii bunun böyle olabilmesi için içimizde bizlerle beraber olacak bu konularda tecrübeli arkadaşlarımızın da önerileri doğrultusunda hareket etmemiz doğru olacaktır.
Şimdiden keyifli bir gün geçirmemiz dileğiyle..........

Son yakıt alımı maslak opetten yapılabilir ...

cagri_ali' Alıntı:
abi seni en hard gruba dahil edecez inş.. yiyenbilirden sonra :smiley:

inşallah kardeşim ama yumurta kapıya dayandı. 44 araç bu çok ciidi bir organizasyon sıkıntımı anlatabildimmi bilmiyorum.herkes herkesden sorumludur.off-road dayanışma yardımlaşma paylaşmadır.biz böyle öğrendik çekişmeyi ciddiye almıyorum arkadaşlar arkadaşlar arasında takılır normaldir.

01- BRONCO .......................... CJ5 mtr,strep,vinç
02- Cagri_ali ........................... CJ6 (namıdeğer abbas)
03- Reis28 ............................. NİVA
04- hunter_34 ....................... fronti...mtr..strep..diflook..tereyağ..balıktavası..)))))
05- bull ................................. cj-8 siftah
06- Beatrix ........................... .ZJ MTR,Difflock,Telsiz,Strep, ve verdiğimiz SÖZ...!
07- serkann .......................... .ZJ M/T,telsiz,strep(çeki demiri:smiley: )
08- evedilaz ........................... CJ5 telsiz ,strep ,çekidemiri belkide bi cj6 yedek
09- Jyrays ............................. CJ5+XR650, herşeyimiz var
10- EmR_69 .......................... Cj5 M/T,telsiz,çeki demiri,strep
11- cubs ............................... samurai (full kilit -full)
12- Enwer ............................. cj6
13- Expres ............................ Unimog (kuruyemiş,çay-kahve, Başka avadanlık kabul etmez bu araç )
14- Expres ............................ Cherokee Xj (Unimog olduğu için başka birşeye gerek yok )
15- Kanyon_jimny ................... jimny (Küçük Hunter) ATR, telsiz, strep çeki demiri
16- hakanbusa ........................ nissan pathfinder
17- enko ............................... Gloper mtr
18- sta kaze ........................... feroza mtr vinç
19- Wedat ............................. cj 5 mtr vinç
20- WranglerCem .................... wrangler mtr telsiz (büyüyünce cj olacak)
21- doom .............................. .g.vitara (traktör lastik...%100 kilit)
22- Mithatcan ......................... Mehmet abinin emri üzerine..
23- Ateş ................................ ZJ 5.2 ( vinç hariç tam donanım )
24- eko ................................. hilüx/telsiz/MT/R lastik
25- fatihoz66 ......................... G.vitara- mt lastik/vinç/diflook/çeki demiri/telsiz
26- yuysal .............................. Willys.Gerekli tüm ekibmanlar mevcut. (Nam-ı diğer Maymun.)
27- tm .................................. Wrangler Rubicon Unlimited /BF Goodrich M/T, strap, hi jack, Cobra 2...
28- Jeep34 ............................ CJ 7 Tam donanım
29- tuncaaayy ........................ CJ 7 vinç,kilit,strep ve buluşmaya kadar telsiz..,
30- MK51 .............................. Cherokee Sport (tam donanımlı)
31- Tugsan75..........................Toyota Landcruiser(mt lastik hariç,tam donanımlı)
32- Ömrümü7ler.......................Nissan pathfinder
33- Wolverine-Grand Cherokee...ZJ Difflock,Çeki Demiri ve iman gücü
34- Murat................................nissan skystar
35- Cem .................................bombardier atv
36- Selçuk Şahin.......................Suzuki Vitara 3",çeki demiri + yüksek adrenalin
37- AyhanKURNAZ....................Niva
38- Can ADALI .........................Honda CRV ( ekipman sıfır )
39- hakan3005.........................blazer -atr lastik
40- eksperoto-serkan................pajero- telsiz- kilit-mt lastik-strep-
41- Seyhan.............................Sadece Niva
42- HakanYÜKSEL....................Tuscon
43- Mantez+Levent-Caner(?).....Mitsubishi L200 - Winch - ATR Lastik + Fotoğraf Makinesi
44- Concrete.......................... LR Def -vinç, kesik OK, strap, u kilit, hi-jack... (belki de co-pilot olarak gelirim.)

misal ben çamurda saplandım.beni kim çekicek önümde ateş var o çekicek benim arkamda kim var hunter ben onu çekicem sürücücüsü arabada oturacak strapı ben takıcam.işte keyif işte yardımlaşma buuu.kanyon_jimny (mehmet)suzukiciler
buluşmasında bu arkadaş 3 adet araç çekti balatasını bitirdi ama sor mehmet'e keyif aldımı almadımı?

organizasyonun son halini ,görevli araçları sınıf sınıf ayrılmış araya serpiştirlimiş donanımlı araçları organizsazyon şemasınının son halini bekliyorum.(kim bekliyor kıl fatih)

concrete' Alıntı:
Katılan herkesin güzel vakit geçirdiği,
Bolca dostluk, kaynaşma ve muhabbetin olduğu,
Damakların tatlandığı, karınların doyduğu,
Herkesin aradığı kadar çamuru bulduğu,

Ancak kimsenin canının ya da malının tehlikeye girmediği,
Doğaya ve başkalarına hiç bir zararın verilmediği,
Kimsenin kalbinin kırılmadığı bir gezi diliyorum.

Bu güzelliklerin eksiksiz olarak yaşanması, bu organizasyonda sorumluluk üstlenen arkadaşlarımızdan önce biz katılımcıların elinde...

Selamlar...

Her nerede ne yasaniyor ve yasatiliyorsa......:smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri