Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,635
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

kamiksin ;D ;D ;D canım bu son artık sana bu konuyla ilgili cevap yazmyacam

Etiketler

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Mithatcan' Alıntı:
fatih abi bana ne zaman çizme alıcan 43 numara
ayıpsın mithatcan çizme benden söz kardeşim gezide alırım ancak görüşürüz diye düşünüyorum

BRONCO' Alıntı:
ayıpsın mithatcan çizme benden söz kardeşim gezide alırım ancak görüşürüz diye düşünüyorum

abi zaten maksat görüşmek için demiştim yoksa 9 tl verip çizme almak ne ki

etaplar ne kadar zor olursa okadar zefkli olmazmı off_road arkadaşlar

Mito, nediyorsun sen...!!!
Önce UNİMOG çıkarsa arkasından kimse çıkamaz.....!
Tecrübe ile sabittir...
Uni en son arkadan milleti toplar ama önce o çıkarsa yolu anında tamamen bitirir.
Bir anlamda UNIMOG yolun en son kapanışını yapar. Onun açtığı kanala bırak arabayı yayan sen düşsen dahi zor çıkarsın. ;D ;D ;D ;D

e ergun abi etaplar zorlu olsun dediler ben seni biliyorum valla bir önceki ananeden çok iyi biliyorum ne güzelde süzüle süzüle çıktı senin cj

süzüle süzüle cıkmasak bile yarıp geceriz yaaa

hunter_34' Alıntı:
yürki nazar etme ne olure büyük konuşma sende kalıreeeee ))))))

Onun için zaten vinç var...

Yaa, farketmedin mi bilmiyorum, ama Mog seni çıkartırken ben ananen ortasinda U dönüş yaptım ve size solladım! :

dostlar çok kalabalık olacak öyle görünüyor ben derimki nacizane fikrim gezenbilirin şile toplantısında olduğu gibi önce bi rtanışma ,kaynaşma, yemek ve sohbet bunun ardında araçları sınıflandırıp hiçbir araç zarar görmeden keyifli bir offroad yapmak bu şekilde yaparsak her araç kendi durumuna göre bir parkur seçer eğer vakit kalırsada yeniden aynı naktada toplanarak günün kritiğini yaparız .bölgeyi biraz tanıyorum az çok gelen araçlarıda o nedenle hiçbir arkadaşımın zarar görmesini istemem.düşünelim derim tabi bu benim şahsi fikrim

Jyrays' Alıntı:
Onun için zaten vinç var...

Yaa, farketmedin mi bilmiyorum, ama Mog seni çıkartırken ben ananen ortasinda U dönüş yaptım ve size solladım! :

doğru diyo bende şahidim

o zman iki konvoy yapalım arabasını sevenler çamura girmeden offroad yaparak ewe temiz dönmek isteyenler konvoyu konvoy başı fatih abi ve mito ;D

ikincisi offroad yapmak isteyenler konvoyu konvoyun başına ben ;D

Hatta fatih abi le yağveri mitocan gitsin ateşi yaksın mangalı hazırlasın çiğ köftesini yapsınlar biz offroadı bitirince gidelim direk yameğimizi yiyelim ;D

Yürki nin CJ anne anneyi en rahat gecen araclardan biriydi dogru gerci bizim araclarda pek zorlanmadı bizim nivanında önüne kimse cıkmadımı oda yürüyor her türlü rampanın başlangıcında saglam gazladınmı benim aracın vinci hala gelmedi arızalıydı 8 marta yetiştirebilirsem vinci cok iyi olacak

yavrum çağrı be yürü beeee doğru söze ne denir.. haklısın kardeş ben her türlü hazırım size hizmete ama mehmet abinin emri var bakalım o çıkma derse çıkmıycam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...