KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)
ergun abi ben o yokuşun girişinide sonunuda gördüm bir keresindede sonundan başladım girişini gördüm ama arkadaş göremeyince gece saat 00,01 den ertesi gün saat 16,00 kadar 2 aracı çıkarmakla uğraştık bilmiyorum mesaj alındımıDD))))
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)
Valla ben son zamanlarda katildigim her gezide bir yerleri ya kirdim yada patlattim,,,,,!
Biraz ara versem diyorum....!
Sanayideki usta bu geziyi duyunca evine Plazma TV taksidine girmis....!
9 Mart`ta teslim alacakmis....
bilmiyorum valla ergün abi ben çamur diyorum off-road diyorum adrenalin diyorum babaanne diyorum anneanne diyorum sonrada yemek diyorummmmm))))))))))))
beatrix' Alıntı:
Valla ben son zamanlarda katildigim her gezide bir yerleri ya kirdim yada patlattim,,,,,!
Biraz ara versem diyorum....!
Sanayideki usta bu geziyi duyunca evine Plazma TV taksidine girmis....!
9 Mart`ta teslim alacakmis....
ergican abi bence koltuklar okadar kırıcı d eğil daha koltukta kırılan araç olmadı bilinçli olunursa bence kırılan olmaz batıldığında çırpınmak yerine vinçlenilirse araçlar bence problem yok tabi babaannede vinçlenecek yer yok sadec vinci olanlar vinçleye bilir olmayanlarda geriden ancak çıkarıla bilir gerçi mog var sorun olmaz gibi ama bakacazzzz artık değilmi