KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
cok farkı yok be cem! biraz daha metal, ortaya karışık biraz elektronik vs. cunku ben hala arada sırada ne kadar guzel toplamışsınız, hangi ustaya yaptırdınız? sorularıyla karşılaşıyorum ve yeni olduguna inandıramıyorum
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)
concrete' Alıntı:
50 ye bişey kalmadı, yaw bu gezinin şöyle daha havalı bir adı olsa... ''1. Ayazağa Off Road Buluşması'' ya da ''Gezenbilir 1. Off Road Ordusu Belgrad Kapılarında'' gibi mesela
Güven kardeşim bence önemli olan geziye vereceğimiz ad değil bizim geziye neler verebileceğimiz ve TEMİZ bir şekilde bu işi neticelendirebilmemizdir , yanlış mı düşünüyorum ? Şöyle düzenli, disiplinli , karmaşasız ,uyumlu , birlikte hareket eden bir gurup olarak duyulması
verilecek isimden daha vurucudur............
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)
ergican abi temiz dedinde bence bol çamurlu bir gün olacak okulun oradaki ilk rampa vardıya orası resmen berbat bence orada akşam ederiz gibi görünüyorrDDDD))) geçen akşam gittik yaa baya kötüyaaaa ama tam mog luk olmuş
reis28' Alıntı:
ergican abi ogün olayın espirisi cok yapıldı ah keşke önde birde kar kürüme aparatı olsaydı diye abi her şeyide aracta taşıyamıyorsunki zaten ufacık bir bagajı var bazen bagajdan her şeyi dışarı cıkarıyorum tekrar istiflerken yok daha neler diyorum birdaha sıgdıramıyorum