Ayazağa - Bahçeköy Civarı Off-Road Gezisi (01 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,917
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cagri_ali

LANET OLSUN İÇİMDEKİ CJ SEVGİSİNE
Yer
istanbul
Merhaba biraz geç oldu sanırsam ama biz 3 jip ayazğadan girip yangın yollarını kullanarak bahçeköy,kemerburgaz üzerinden yeni yerler keşfetmek eğlenmek için ufak çaplı bir gezi düzenliceğiz 1 kasım saat 16:00 da ayazağada buluşarak çıkacağız. gelmek isteyen arkadaşlar siteden ulaşamazlarsa tlf no 0532 441 33 05 ..

Etiketler
Ynt: Ayazağa - Bahçeköy Civarı Off-Road Gezisi (01 Kasım 2008)

Cağrı bey merhaba. Bende düzenlemiş olduğunuz geziye katılmak istiyorum. Fakat daha kötü bi saat seçemezmiydiniz acaba. Cmt saar 1 insanlar çalışıyor işinde oluyor o saatlerde. Gelin şunu 18.00 yapalım gecenin karanlığını farlarımızla aydınlatalım. :smiley:

bende katılırım arkadaşlar bana uyar maksat muhabbet olsun deilmi yaaa ama kalırsam çekmek şartıyla :smiley:)))

Tamam o zman selimcim akşam 4yapalım senle çeşmenin oralarda buluşuruz sensiz olmaz ;)

Kalınacak gibi çamur kaldığını düşünmüyorum ama yunus abi korkma vitaramızda geliyor ..
hunter_34' Alıntı:
bende katılırım arkadaşlar bana uyar maksat muhabbet olsun deilmi yaaa ama kalırsam çekmek şartıyla :smiley:)))

tamam ozaman zevkli geçicek ama koltuğa oturmam bidaha :smiley:))) o bi kez olur vitaranın gazabıma uğradım o akşam ne yapıyoruz dedim cj leri takip et dedi olan oldu bi baktım oturmuşum o zaman anladım neden koltuk dediğinizi :smiley:)

Başlangıçtakı yangın yolları...

ayazağa 2.jpg

ayazağa.jpg

Çağrı bey merhaba, mesajınızı dikkate alarak bende çok ilgilendim açıkçası, belirlediğiniz etabı ben daha önce bir kere gezdim inanılmaz keyif aldım, inişler çıkışlar çamur ortamı mükemmel, fakat şuan aracım yok :( bide selim beyde gelicekmiş sanırım o halde ben onun arkasından devam edebilirim bu etaba, bende bu omuz oldukça kimsenin çekmesine gerek kalmaz onu :smiley:))))

:smiley: olabilir yarın sabahtan gel hallet cj 6 yı sende gel ....hem omzun acımaz cj 6 la çekersin selimi ama bu sefer biz batacaz selim bizi çekecek apo bey :smiley:

slm...işten biraz erken kaçıp gelirim bende..ama saat tam olarak kaçta buluşma.. 4 mü 6 mı ?

saat 4 te buluşacağız bir kişi 6 da gelecek ama gelecek arkadaş araziyi biiyor yanımıza gelecek 4 te hem tanışma olayları olur anca hazırlanılıp çıkılır zaten ilk mesjda telefon yazıyor aramızda görmekten memnun oluruz ...

ok yarın arıyacagım..görüşmek üzere

ok görüşmek üzere hayırlı geceler

Arkadaşlar orda olamadığım için o kadar üzüldüm ki. Ya offroad ya kız arkadaşım diye iki seçenek vardı. Aslında offroad ağır bastı ama offroad un telafisi olur, bunun olamayacaktı :smiley:
Resimleri bekliyoruz..

valla ne diyelim süperdi ben yine aracın alcak olmasının azizliğine uğradım olsun nasıl olsa vinç var çıkıyorum hemde orjinal cj3,5 :smiley:)) sağolsun hiç yolda bırakmıyor göl başındası mangalda harikaydı çağrı at artık şu fotoları be kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri