Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 405
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,784
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011)

Bu of road turumuzdaki izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.
Öncelikle bize canla başla yardıma koşan hatta gerek traktörleriyle gerek kaba kuvvet bizden daha çok uğraşan ılıca sakinlerine minnetarım.
aldığım habere göre akşam 2 traktör daha gelmiş yine çıkaramamışlar bugün kepçeyle gireceklermiş.
ofroad demek kardeşlik,arkadaşlık,yardımlaşmaktır kimsenin kar yada zarar gözetmeksizin ortaya koyduğu çabadır.
bir grup lideri seçilir tura çıkan herkez onun son sözüne riayet eder veya bir sıkıntı olursa ilk ona söyler.liderde ekipden sorumlu olur.
grupdan habersizce ayrılmak grubun kurallarına uymamak hiç hoş olmayan harekettir.en azından acaba biryerdemi kaldı battımı kayıpmı oldu
endişesi olmaz.bu gibi düşüncede olan arkadaşları bundan sonra grubumuz içerisinde görmek istemeyiz.
aşşağı yukarı her tur öncesi manifesto yazılır.burada ofroad kuralları vardır. mesela her araç arkasındaki araçtan sorumludur,dikiz aynasından takip etmelidir.
veya grubun ilerlemesi gerekiyorsa arkada kalanlar için ikilemde kalınan sapaklarda bir araç bekler.malesef bunu dün göremedik.4 araç yanlış yola girdik.
bu turda gördümki hi-jack ve kum yada köprü paleti şartmış.
araçlarıyla bizim için uğraş veren belkide bizim kadar yakıt sarf eden arkadaşlara çam sakızı çoban armağanı misali yakıt parası için katkıda bulunan hatta az geleceği
düşüncesiyle ikinci defa para veren arkadaşlarımızıda görmek işte ofroad kardeşliği dedirten cinstendi.
son olarakta ençok uğraş veren alp(alfonzo) arkadaşıma değinmek istiyorum.tam benliksin abicim.delimi,deli
seninle heryere varım.güzel bir grup olma yolundayız,hadi hayırlısı.
bukadar beleş yazı yeter devamı mecmualarda ;)

Etiketler

ee hanı baska resım yokmu....

bes araclık yeni arkadaslıklar dostluklar ve yeni paylasımları kacırmıs olmus oldugumuza inanın su an sizden cok kendi adıma ben uzuldum :(

Güzel etkinlik olmuş...tebrikler..

Etkinliklerde bireysel hareket bütün topluluga zarar verir.

Bu bilince erişmemiş kişilerin zaten o etkinlige katılması hatadır..

Biraz görsel de ben ekleyeyim...

IMG_1908.jpg

IMG_1909.jpg

IMG_1911.jpg

IMG_1913.jpg

IMG_1915.jpg

ilk videom.
http://www.dailymotion.com/video/xheq5p_ylyca-1-hamdi-tekmen_auto
devamı gelecek reklamlardan sonra :D

son_kral_54' Alıntı:
meraba.
kiminle iletişime geçtiğinizi bilmiyorum.bende uzun yoldan gelip gruba 12 civarı katıldım.
tarif edilen yolları ve izleri takiple buldum. bu yüzden sizlerde bulursunuz diye sanırım fazla üstelememiş.
gördüğüm kadarıyla gurubun çoğunun bu olaydan haberi yok.üzüldüm doğrusu.
inşallah ilk etkinlikte bu hatamızı telafi edecez.
saygılar.

hamdi abi bu noktada sana katılmıyorum sen yine centilmenlği elden bırakmıyorsun ama ne hatamız varki telafi edeceğiz abi ; gelen herkese kapımız ardına kadar açık dün takım oyunu nasıl oynanır herkese gösterdik sanırım ama bu tarz haksız ithamlara maruz kalacak bir şey yapmadık ; arkadaşlarımız oralara kadar gelmiş gruba katılmak istemişler çok hoş ( hatta kendi adıma söyleyim özellikle ufuk abi ve diğer arkadaşlarla tanışmayıda çok isterdim ) ama dün akşamdan beri haberimiz olmadığını yazmamıza rağmen bu ithamların devam etmesi hiç hoş değil

brothers' Alıntı:
hamdi abi bu noktada sana katılmıyorum sen yine centilmenlği elden bırakmıyorsun ama ne hatamız varki telafi edeceğiz abi ; gelen herkese kapımız ardına kadar açık dün takım oyunu nasıl oynanır herkese gösterdik sanırım ama bu tarz haksız ithamlara maruz kalacak bir şey yapmadık ; arkadaşlarımız oralara kadar gelmiş gruba katılmak istemişler çok hoş ( hatta kendi adıma söyleyim özellikle ufuk abi ve diğer arkadaşlarla tanışmayıda çok isterdim ) ama dün akşamdan beri haberimiz olmadığını yazmamıza rağmen bu ithamların devam etmesi hiç hoş değil
keşke geç katılacaklarını yazsalardı beraber katılırdık.neyse olan olmuş üstelemeyelim.

Benden de fotolar gelsin :smiley:
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

060320111799.jpg

060320111802.jpg

060320111803.jpg

060320111805.jpg

060320111808.jpg

serdar beyin resimlerinde de goruldugu gibi lada cı arkadasın arka taraf ayrıldı cekme esnasında kendisine de gecmis olsun diliyorum.

Arkadaşlar sebebini burada açıklamak istemediğim önemli bir durumdan dolayı acil ayrılmam gerektiği için özür diliyorum.

ttos' Alıntı:
serdar beyin resimlerinde de goruldugu gibi lada cı arkadasın arka taraf ayrıldı cekme esnasında kendisine de gecmis olsun diliyorum.

arka tarafı gerı gerı gelerek agaca vurdu bır kac defa arac tamır oldu :smiley::smiley::smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR