Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 405
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,784

Etiketler

Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011)

Bence artık gezilerimizde bir kural olmalı : Şükrünün gazına gelipte öyle heryere girmemek. :smiley: 'sende ön arka kilit var ada kalmazsın' lafına kandım...

iyi geceler murat :smiley:

ayrıca ılıca koyu halkının vermis oldugu 3 traktör ve insan gucu destegi icin kendilerine buradan tesekkur ederiz :smiley:

dopamin' Alıntı:
Sefer bey göstermiş olduğunuz yakın ilgiye teşekkürler

rica ederiz omer bey her zaman bekleriz ayrıca biz size tesekkur ederiz degerli katılımlarınız ile :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
bizde 5 araç köye geldik..... alpin muhteşem ve kısa tarifine göre var olduğu söylenen çeşme ve civarlarınada baktık..... köylülerede sorduk..... ama sizlere ulaşamadık...neyse.....

5 araç, 9 kişi o kadar yol geldik, en azından bir kişi gelip bizi alabilirdi köyün oralardan.. Biz herzaman, yemekten mangaldan dahi kalkar, gelen kişiyi almaya gideriz.. Herneyse..
Gün en azından sizin için eğlenceli geçmiş bu sevindirici..

fastjunkie' Alıntı:
5 araç, 9 kişi o kadar yol geldik, en azından bir kişi gelip bizi alabilirdi köyün oralardan.. Biz herzaman, yemekten mangaldan dahi kalkar, gelen kişiyi almaya gideriz.. Herneyse..

çoğumuzun bu bilgiye sahip olduğunu sanmıyorum. ayrıca sonradan katılanlar oldu biz hep bekledik hatta almaya gittik bu da nereden çıktı??

fastjunkie' Alıntı:

:smiley: biz herkesi kendimiz gibi sanıyoruz..... neyse bi daha aynı hatayı yapmayız olur biter....

batanlara hasarı olanlara geçmiş olsun...

fastjunkie' Alıntı:

onur bey merhaba
bırakın mangaldan kalkıp gelmeyi tüm araçlarımız çamura batsa yürüyerekte almaya gelirdik sizi ama ne yazıkki grup içinde geldiğinize dair herhangi bir söylem olmadı

ufukozkan' Alıntı:
:smiley: biz herkesi kendimiz gibi sanıyoruz..... neyse bi daha aynı hatayı yapmayız olur biter....

meraba.
kiminle iletişime geçtiğinizi bilmiyorum.bende uzun yoldan gelip gruba 12 civarı katıldım.
tarif edilen yolları ve izleri takiple buldum. bu yüzden sizlerde bulursunuz diye sanırım fazla üstelememiş.
gördüğüm kadarıyla gurubun çoğunun bu olaydan haberi yok.üzüldüm doğrusu.
inşallah ilk etkinlikte bu hatamızı telafi edecez.
saygılar.

ufukozkan' Alıntı:

bu sözünüz herseyı anlatıyor zaten

ufukozkan' Alıntı:

hayır sız bırde moderatorsunuz birleştirici olacagınız yerde ayrıştırıcı oluyorsunuz bır kışının hatasını tum gruba yukluyorsunuz,kı kımsenın hatası yok,eger bu gezıye geleceksenız en azından brı gun oncesınde haber verseydınız

harbıden gelmek ısteyen arkaşlar telefon numaramızı aldı bır gun oncesınden haber verdı cok rahat bır sekılde buluştuk yerı geldı 1 saat dagın tepesınde bekledık coluk cocuk

neyse bi daha aynı hatayı yapmayız olur biter....

yazmıssınız ya gercekden boyle bır hata yapmazsanız bızım ıcınde ıyı olur kımse zan altında kalmaz

Aynen kiminle iletişime geçtiğinizi bilmediğimiz için ve eminim bir çoğumuzun bundan haberi yok (benim olmadığı gibi)... kesinlikle sizleri almak için gelirdik... grup olarak üstümüze alındığımız için bu siteminizi... inanın bende kendi adıma çok üzüldüm... Onur bey sizi Hilux konusunda takip ediyorum sizinle sohbet edebilmek isterdim :( inş. bir sonraki sefere...

Arkadaşlar herkesi kendiniz gibi sanıyorsanız... bizim de sizi almaya geleceğimizi bilmelisiniz... eğer haberimiz olsaydı ;) dimi

ufukozkan' Alıntı:

sizi bizi yok bu isin en azından bizim icin demekki bir ayırım sizde var ;)

geleceginizi kimlere haber verdiniz, haber verdiginiz arkadaslar acaba olayı bireysel alıp bize soylememis olabilirmi? hic olaya bu acılardan baktınızmı direk suclama yerine :smiley:

ufukozkan' Alıntı:

ufuk bey bu kadar kızmış olmanızı gerçekten anlamıyorum çünkü kimsenin haberi olmadı dogru düzgün... dediğim gibi sonradan katılanlar oldu ve bekledik hatta geri de dönmüştü bir kısmımız almak için... bu tip gezilerde önceden rota koyalım madem bundan sonra ki ( yada kordinat ) sonradan katılmak isteyenler sorunsuzca gelsinler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR