Avrupa'dan Türkiye'ye Ilk Defa Karavanla...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan swiss Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,568
Ynt: Avrupadan Türkiyeye İlk Defa Karavanla..

Merhaba Kadriye Hanim Ercan Bey,gemi de karavanda kaliniyormu?Eger öyle bir imkan varsa cok iyi olur.Biz gecen sene Sardinya adasina gemiyle gectigimiz de gemi hareket etmeden önce herkes yukari ciksin diye anons yaptilar hatta köpegi bile arabada birakamadik yanimiza aldik.

saygilar

Etiketler

Merhaba Süleyman bey, Karavanda kaliniyor ve Elektirikte veriliyor,fakat sezon ne zamana kadar onu bilmiyorum sormakta fayda var ,biz Yazin gitmistik sorun yoktu. Sardinyaya Sonbaharda gitmistik yoktu bizide yukariya cikardilar.

Selamlar

Süleyman bey gezinizi gerçekleştirdiniz mi? izlenimlerinizi merak ediyorum :smiley:

selamlar umarim tatiliniz iyi gecmistir. bizde bu sene hollandadan 7.ayin 2. haftasinda cikacagiz ve yanimiza american steffordumuzu da alacagiz. tabiki turkiye ye girisi serbestmi ve duydguma gore ozel bir asi yapilmasi gerekiyormus.
bu ara bu 7. ayin 2. haftasinnda cikacak arkadaslar varsa onlarla tanismayi isteriz.

saygilar

ahi25' Alıntı:
selamlar umarim tatiliniz iyi gecmistir. bizde bu sene hollandadan 7.ayin 2. haftasinda cikacagiz ve yanimiza american steffordumuzu da alacagiz. tabiki turkiye ye girisi serbestmi ve duydguma gore ozel bir asi yapilmasi gerekiyormus.
bu ara bu 7. ayin 2. haftasinnda cikacak arkadaslar varsa onlarla tanismayi isteriz.

saygilar
Bu sene 7. Ayin 8 inde karavanimla yola ciktim. Almanya. Avusturya. Macar . romanya bulgar ve turkiye ye bu carsamba girdik. kopegim (american staff) bulgar haricinde hic problem yasamadik. Bir orda cikarken pass sordular. Klima hala ihtiyac duymadim ama yanimda olmasina ragmen. Hala ortalik aksamlari serin. Su an gazligol kablicalarindayim ve disarda serin ev tutmamiza ragmen evi sadece havuzu icin kullanmayi dusunuyorum.heheh. bir arkadasimizin dedigi gibi milyar yildiz varken 5 yildiz nedirki. Cok hosumuza gitti. Saygilar

Verstuurd vanaf mijn ALCATEL ONE TOUCH 7047D met Tapatalk

Sn. Ahi25, öncelikle vatana hoş geldiniz. Tatilinizin sorunsuz sürmesini diliyorum. Köpeğinizin size bri sıkıntı yaratmayacağını düşüyorum. Klima ise belki öğle saatlerinde gerekebilir, ama ben daha hiç bir karavanımda klima kullanmadım. İyi tatiller dilerim :smiley:

Merhaba Kadriye Hanim,Ercan Bey,öncelikle tesekkür ederiz verdiginiz bilgiler icin bunlari not aliyoruz,Biz Zürich de yasiyoruz fazla uzak sayilmayiz :smiley: italyadan ancodan gemiyle yunanistan üzeri gitmeyi planladik.Türkiye icinde cok yolumuz var memleketimiz nevsehir önce oraya gidecegiz daha sonra Akdeniz ve Ege 5 haftalik bir tatil olucak.siz dahatisicak dönemde gitmissiniz Klima ihtiyac duymamissiniz umarim bizde sorun yasamayiz :smiley:

Saygilarimla
Bende Solothurn'dan bu sene geçti seneye inşaAllah karşılaşırız ümidiyle.Güzergahım sürekli İtalya Yunanistan Bursa , ege, akdeniz.

Merhabalar,

Biz de temmuz ve agustos 2016 da TR ye karavanimiz ile ilk defa tatile gittik. Diger yillarda devamli arabamiz ile gidiyorduk ama cocuklarin büyümesi nedeni ile mobilhome ile tatile cikmayi tercih ettik. Daha önce ailece kayinpederin karavani ile avrupada 3 turumuz olmustu ama bir türlü cesaret edip karavan alamamistik. En sonunda bu tabuyu yendik :sweatsmile:

Avrupadan Turkiye yaptigimiz yolculuk esnasinda benzin istasyonlarinin park yerlerinde konakladik, amac sadece geceyi gecirmek oldugu icin herhangi bir kamp yeri aramadik.

Turkiyede ailemin yasadigi Aydin/Sultanhisar ilcesine ulasmak icin bir acelemiz olmadigi icin Ege Sahillerinin tadini cikartarak yolumuza devam ettik.
Ayvaliktaki ADA KAMPING e köpegimiz oldugu icin alinmadik, neden ise köpegin kaka yapiyor olduguymus,:tearsofjoy: cok güldûm. Ama daha sonra Bademlik teki CAM KAMPING e gittik. Karadizli sahipleri ve harika insanlar. Seneye mutlaka ugrayacagiz.
Aile ziyareti molasi sonrasi tekrar yola ciktik ve Marmaris, Dalaman, Kas ve Manavgat kiyilarinda harika zaman gecirdik. tabiiki tekrar köpegi istemiyen bir ikinci kamp yeri ile karsilastik :smiley: . Önümüzdeki yilki planimizda bu yil gerceklestiremedigimiz Kapodokya ziyaretimiz olacak.

Ve en önemlisi ise bu tatili aracimizda klima olmadan yaptik, ama vantilatorumuz hep yanimizdaydi.

Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR