Avrupa Karavan Almak Istiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cevizkabugu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,136
malum sitede 2. el avrupa karavanları takip ediyorum. bugün yeni ilan yok.

750kg altı uygun fiyatlı bir 2. el karavan ilanı olursa almak istiyorum. şimdilik takipteyim. öneri ve görüşleriniz benim için önemli.

beklemedeyim.

Etiketler
malum sitede 2. el avrupa karavanları takip ediyorum. bugün yeni ilan yok.

750kg altı uygun fiyatlı bir 2. el karavan ilanı olursa almak istiyorum. şimdilik takipteyim. öneri ve görüşleriniz benim için önemli.

beklemedeyim.

Bu tip karavanlar birde kendi içinde bir piyasası var açıkcası ilana çok düşmeden de el değiştirenler oluyor .
İstanbul maltepe parkta ilanda olmayıp satanlar vardı halen duruyor mu bilmiyorum.
izmir tarafında ve ankarada bu avrupa karavanlardan çok oluyor. Facebookta izmir kamp karavan sayfasında bence satılık varmı diye sorarsanız geri dönüşler olabilir.

bence karavan virüsü korono virüsünden daha tehlikeli.

korono virüsü bir şekilde biter. ama karavan virüsünü kaptığın zaman ömür boyu bu virüsle yaşarsın. sağdaki soldaki tanıdıklarına da bulaştırırsın. maalesef tedavisi de yoktur. he he he..

bence karavan virüsü korono virüsünden daha tehlikeli.

korono virüsü bir şekilde biter. ama karavan virüsünü kaptığın zaman ömür boyu bu virüsle yaşarsın. sağdaki soldaki tanıdıklarına da bulaştırırsın. maalesef tedavisi de yoktur. he he he..
Günde iki üç kere sahibinden kontrol etmen lazım bazen ucuz düşüyor hemen sahibini buluyor arkadaşım ithal aynı markadan ikinciyi aldı bende Birtane denk getirdim bıkmadan bak letgo ya bak

@tr100a

arkadaşın ikinci karavanı almış. siz de arkadaşınızın yolundan gidin. arkanızdan ben de gelecem..

en kısa zamanda karavanlarımızı alalım.

benimde bir arkadaşımın avrupa karavanı var, içine biniyorum bazen, çok güzel hoşuma gidiyor.

zaten bu karavanvirüs ondan geçti bana. enfekte oldum. kurtuluş yok artık.:p

Avrupadaki karavanların fotoğraflarını kopyalayıp malum sitede ucuz fiyat ile ilan verip,kapora toplayan ve sonra kaybolan bir çete var
Dikkat edin para kaptırmayın

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kafayı sıyırmışlar deli bunlar evraksız 50-60 bin vericeğime 80 bine sıfır var ithal

merhabalar,

bahsettiğiniz HOBBY marka karavan bana ait. Yazılanları okuyunca adınıza üzüldüm açıkcası. Tanımadığınız bir insan ve tanımadığınız, özelliklerini bilmediğiniz bir karavan hakkında atıp tutmak yakışmıyor. Merak ettiğiniz bir konu varsa iletişim kurup sorabilirsiniz, sizi aydınlatırım.

merhabalar,

bahsettiğiniz HOBBY marka karavan bana ait. Yazılanları okuyunca adınıza üzüldüm açıkcası. Tanımadığınız bir insan ve tanımadığınız, özelliklerini bilmediğiniz bir karavan hakkında atıp tutmak yakışmıyor. Merak ettiğiniz bir konu varsa iletişim kurup sorabilirsiniz, sizi aydınlatırım.
Sizin ne karavanınızı gördüm nede sizi tanırım niye böyle bir fikre kapıldınız

bende bundan bahsediyorum zaten. Önceki yazdıklarınızı inkar etmenin bir anlamı yok. Tanımadıklarınız hakkında yorum yapmanız yanlış olmuş.

merhaba;

ben avrupa 2.el karavan almak istiyorum. bu yüzden bu topiği açtım. bu sizin karavan sanırım. benim bütçem max. 50.000 TL. ve tek oturma grubu olan bir karavan tercih ediyorum. sizin karavanın fiyatı benim bütçemi aştığı için çok ilgilenmiyorum.

HOBBY 370TM Temiz Sorunsuz İthal Alman Malı *VİDEOLU* Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 781729097

topiği ben açtığım için, birbirini tanımayan iki kişiyi istemeden polemiğe çekmiş oldum. bu konuda kendimi de kusurlu hissediyorum. anlayışlı davranmanızı rica ediyorum.

bende bundan bahsediyorum zaten. Önceki yazdıklarınızı inkar etmenin bir anlamı yok. Tanımadıklarınız hakkında yorum yapmanız yanlış olmuş.
Bende karavan değil çadır remork var amerikan malı 16 bin tl ye aldım 7 bin tl masraf ettim adamın biri sahibinden yazmış benimkinden kötü 55 bin tl birde evrak yok bu yüzden böyle birşey yazdım
Ama sen üzerine alınmışın ne diyeyim

merhaba;

ben avrupa 2.el karavan almak istiyorum. bu yüzden bu topiği açtım. bu sizin karavan sanırım. benim bütçem max. 50.000 TL. ve tek oturma grubu olan bir karavan tercih ediyorum. sizin karavanın fiyatı benim bütçemi aştığı için çok ilgilenmiyorum.

HOBBY 370TM Temiz Sorunsuz İthal Alman Malı *VİDEOLU* Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 781729097

topiği ben açtığım için, birbirini tanımayan iki kişiyi istemeden polemiğe çekmiş oldum. bu konuda kendimi de kusurlu hissediyorum. anlayışlı davranmanızı rica ediyorum.
Yok canım polemik yok yanlış anlamış arkadaş ona yazmış olsam derim sana dedim diye ilana bakmadım bile sizin mesajları takip ediyorum çok esprili yazıyorsunuz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri