Bu tarz ithal ler 750 kg üstü oluyor ancak 2.5 veya 3 mt geçmeyen wc olmayan modeller 640kg civarı geliyor ki eşyalarımı ile birlikte 1 tona yaklaşıyorlar benim çadır remork 640kg eşyalar ile 820 kg geliyor
Hocam kimsenin bir şey istediği yok zatenBütün bu karavan ruhsatları ile ilgili konular hep ya isterlerse den çıkıyor.Devlet uygulamalarında nizami olsa zaten bu konuları konuşmaya bile gerek kalmaz.Merhaba;
Bilen arkadaşlar çevaplarsa sevinirim..
takip ettiğim kadarı ile yüzlerce avrupa menşeli belgesiz karavan var ülkemizde.
Anladığım kadarı ile pek sıcak bakmıyorsunuz bu karavanlara. Peki bu kadar avrupa karavan ülkemize nasıl girmiş.?? eğer gümrüklerden yasal olarak geçtiyse neden ruhsat veya belgeleri yok anlamıyorum. sınırı uçarak geçmiş olamazlar diye düşünüyorum..
karavanların belgesiz olarak ülkeye giriş yapmasına izin veren devlet olduğuna göre, yolda karavanı durdurup neden belge istesin..?? bu çelişki değil mi.?
Kafayı sıyırmışlar deli bunlar evraksız 50-60 bin vericeğime 80 bine sıfır var ithalHOBBY 370TM Temiz Sorunsuz İthal Alman Malı *VİDEOLU* Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 781729097
Bu arkadaş 62.750 TL fiyat biçmiş karavanına.
750kg. altı diye işaretlemiş. 750kg olsa bile fiyatı çok yukarda. benim bütçem max. 50.000 TL.
--------------------------------------------------------------------
Avrupa Çekme karavan Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 781733940
Bu arkadaş ise 52.000 TL yazmış fiyata.
750kg. altı diye yazıyor. sanırım bu 750kg. üstü 1000kg. altı.