szt
Ana Kamp
Yeni kasa terios aracıma lastik alma aşamasındayım. %90 asfalt %10 çok ağır olmayan arazi koşullarında kullanıyorum aracı. Geçenlerde ormanda 10-15 cm karda hafif eğimli bir yerden çıkamadım ve zor durumda kaldım. Bunun üzerine yaptığım araştırmalar sonucunda AT tipi bir lastik almam gerektiği kanısına vardım. Sitedeki lastik ile ilgili hemen hemen tüm yazılanları okudum ve Goodrich AT almaya karar verdim. Lastik bayisine gittiğimde lastiği görünce şöyle bir duraksadım. Beklediğimden çok fazla iri dişliydi. Benim kullanım alışkanlıklarıma pek uygun olmayacağı gibi bir düşünce oluştu. Asfaltta çok ses yaparmış gibi geldi. Gerçi yapılan tüm yorumlarda "çok sessiz" deniyor ama neye göre? Sadece MT lastiklere göremi?
Fazla uzatmıyayım, şunu öğrenmek istiyorum. Standart bir 4 mevsim 4x4 lastiği ile ( michelin latitude tour, Bridgestone HT 684 vb.) Goodrich AT arasında asfalttaki ses açısından önemli bir fark var mıdır? %90 asfaltta kullandığım düşünülürse AT almam ne derece mantıklı?
Edit: Mersinde yaşıyorum.
İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.
Fazla uzatmıyayım, şunu öğrenmek istiyorum. Standart bir 4 mevsim 4x4 lastiği ile ( michelin latitude tour, Bridgestone HT 684 vb.) Goodrich AT arasında asfalttaki ses açısından önemli bir fark var mıdır? %90 asfaltta kullandığım düşünülürse AT almam ne derece mantıklı?
Edit: Mersinde yaşıyorum.
İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.