ozzy1
Yeni Üye
Merhaba Sevgili Offroad'çular,1992'den bu yana offroad yapan biriyim.Bu kadar uzun yıllardır birçok araç kullandım(Amerikan,Japon,Rus yapımı).Bana göre her aracın kendine göre artıları ve eksileri mevcut.Ve sonunda,zevklerime uygun(offroad+karavan)bir araçta karar kıldım.Fakat bu araçla ilgili gerekli bilgilere tam olarak ulaşamadım.Sizlerle paylaşmak ve de öğrenmek istediğim konu şu;düşündüğüm araç öncelikle tabiiki 4x4 ve diesel,en fazla 5-6 yaşında,yedek parça sorunu olmayan,iç hacim olarak-standart 5kapılılardan büyük fakat kamyondan küçük vede fiyat olarak 25000tl.civarı.Evet ,özet olarak ilk aklıma gelenler bunlar.AS 250 sanırım tam bana göre,bir tane buldum tek kabin(ihtiyaçlarıma uygun olarak karavana dönüştürmem için uygun)2006 model 26000tl.Ama öğrenmek istediğim bazı konular var(teknik billgim yeterli olmadığıiçin);
-Askam neden 3 farklı isim kullandı?(Desoto-Fargo-Dodge)/-5000cc.,90 hp denilen motorun yakıt sarfiyatı kaç lt.dir(ortalama standart bir karavan olarak düşünüldüğünde)?/SON ve en önemlisi düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim
teşekkürler,antalyadan cengiz...
-Askam neden 3 farklı isim kullandı?(Desoto-Fargo-Dodge)/-5000cc.,90 hp denilen motorun yakıt sarfiyatı kaç lt.dir(ortalama standart bir karavan olarak düşünüldüğünde)?/SON ve en önemlisi düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim
teşekkürler,antalyadan cengiz...