Artvin'i Macahel Bölgesini Bilenler Yardım Etsin Lütfen...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ekooo62 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,486

ekooo62

Yeni Üye
arkadaşlar merhaba temmuz ayının 18i gibi 19 da olabilir 10 günlük bir karadeniz gezisi planladık 2 arkadaşımla birlikte giresuna ordan trabzona en son artvine macahel bölgesine geçeceğiz ancak bölge hakkında hiçbir bilgim yok daha önce gitmedim internetten kalınabilecek yerlere bakıyorum çok açıklayıcı olmuyor daha önce giden arkadaşlar nerede kalabilirim nerelere öncelikle gitmem gerekir (araç olmadığı için heryere gitme fırsatım yok) gibi konularda bana yardımcı olurlarsa sevinirim...

Etiketler
Ynt: Artvin'i Macahel Bölgesini Bilenler Yardım Etsin Lütfen...

kimse de bişrşey bilmiyormuş ya...neyse kendim öğrenirim artık ....

Merhaba.
Machael'de Maral köyü/mahallesi Katamize Pansiyon'u tavsiye ederim.
Bizim rotamızda Batum vardı, sırf bu pansiyonda daha fazla kalmak için Batum'dan vazgeçmiştik.
Pansiyona yakın bir noktada bulunan Maral şelalesi de görülmeden dönülmemeli.

Merhaba arkadaşlar 19 Temmuzdan itibaren Rize Çamlıhemşin- Pokut- sal - Hazindak- Huser gezisi yapmayı planlayan bir ekip var mı?
Machael konusunda. Ben 4 yıl önce gitmiştim. camili köyünde emekli bir öğretmenin gayriresmi pansiyon olarak kullandığı evinde kalmıştık. Sonrasında Borçka karagölde çok uygun bir fiyata temanın restore ettirdiği yerde kalmıştık. Başka bir bina yok zaten. Fakat karadenizde neredeyse dilediğiniz her yerde çadır kurulabilir. Su da sorun değil...

arkadaşlar teşekkür ederim macahel bölgesinin heryerini gezemesemde kendim gittim ve öğrendim biz çadırda kaldık yol kenarına bir yere kurup yattık karagölde muhteşem bu arada gece fazla sinek oluyor kalacak arkadaşlara duyrulur bizim avantajımız ramazan ayında gittik kimse yoktu seneye yine ramazan ayında karadeniz turu yapacağım bu seferimde samsundan başladım tuncelide son buldu sefer rota çok güzeldi yoldaki bütün kırmızı tabelalara uğradık umarım sizde güzel turlar gerçekleştirirsiniz ancak belirteyim bence en güzel yer rize çamlıhemşinde çat köyü mutlaka uğrayın yol zorlu araçlarınız gitmeyeceğini iddia edenler olacak dinlemeyin bi şekilde gidiliyo

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri