Artık Bende L200 Sahibiyim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat067 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,044
Ynt: Artık Bende L200 Sahibiyim

http://www.youtube.com/watch?v=EHl65Z1TJOc&list=UUZfJuj2x3JIlDPOza5Ft6_w&index=1&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=nZ6wGjwXpCw&list=UUZfJuj2x3JIlDPOza5Ft6_w&index=2&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=6IVywlizJ5k&list=UUZfJuj2x3JIlDPOza5Ft6_w&index=5&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=UuihQ9FvLts&list=UUZfJuj2x3JIlDPOza5Ft6_w&index=7&feature=plcp

Etiketler

Selamlar

Karıştırmak istemem ama aracında super select arazi şanzımanı var 4hllc de d den aşağı viteslere in zaten geregini yapıyor 4llc de araba zaten başka bir şey oluyor. ;D
birde l200 BF leri seviyor iyi anlaşıyorlar. ;D ben bütçem uygun olursa bir takımda M/T olarak BF kevlar düşünüyorum A/T BF ler keşke çamurdada kar buz daki kadar başarılı olsa.
bir tavsiye 4*4 de özellikle dur kalk sıkışık trafikte durduğunda vitesi N boş a geçir hem şanzımanı korursun hemde yakıta frenlere ekonomi sağlar. şanzımanın dünyanın en iyi arazi şanzımanlarından biri.
güle güle kullan.

saygılar.

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Selamlar

Karıştırmak istemem ama aracında super select arazi şanzımanı var 4hllc de d den aşağı viteslere in zaten geregini yapıyor 4llc de araba zaten başka bir şey oluyor. ;D
birde l200 BF leri seviyor iyi anlaşıyorlar. ;D ben bütçem uygun olursa bir takımda M/T olarak BF kevlar düşünüyorum A/T BF ler keşke çamurdada kar buz daki kadar başarılı olsa.
bir tavsiye 4*4 de özellikle dur kalk sıkışık trafikte durduğunda vitesi N boş a geçir hem şanzımanı korursun hemde yakıta frenlere ekonomi sağlar. şanzımanın dünyanın en iyi arazi şanzımanlarından biri.
güle güle kullan.

saygılar.

hocam benim araç manuel ;) ;) ;) bilgi için çok teşekkür ederim ... :smiley: :smiley:

Düz otomatik fark etmez araç güzel arazi şanzımanı güzel daha yazıcam kendi aracımın reklamı gibi olacak ;D
resimler videolar çok güzel güle güle kazsız belasız kullan.
bir de İstanbula kar yağsa :smiley: kar bulmak için 100 - 200 km. yol gidiyoruz.
küçük bir tavsiye daha eğer değiştirmediysen fabrika çıkışı alt muhafaza karter koruma saçı zayıf. kar yada çamurun gizlediği kaya gibi cisimler zarar verebilir. ilk fırsatta benimkini değiştiricem tavsiye ederim.

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Düz otomatik fark etmez araç güzel arazi şanzımanı güzel daha yazıcam kendi aracımın reklamı gibi olacak ;D
resimler videolar çok güzel güle güle kazsız belasız kullan.
bir de İstanbula kar yağsa :smiley: kar bulmak için 100 - 200 km. yol gidiyoruz.
küçük bir tavsiye daha eğer değiştirmediysen fabrika çıkışı alt muhafaza karter koruma saçı zayıf. kar yada çamurun gizlediği kaya gibi cisimler zarar verebilir. ilk fırsatta benimkini değiştiricem tavsiye ederim.

bugün yaptığımız gurup gezide aracımı daha iyi tanıma fırsatım oldu meğersem ayağımı korkak alıştırmışım alt muhafazayı hangi aracı alırsam alıyım ilk yaptığım iş daha güçlendirilmişi ile değiştirmektir tavsiye için teşekkür ederim...

Tecrübe paylaşımınız için çok teşekkür ederim Sn Murat067. Bu lastiklerle ortalama yakıt tüketiminiz ne kadar oluyor? Kusura bakmayın konu konuyu açıyor, kafada bir soru var WJ' mi olsa L200'mü yoksa bu kadarına gerek var mı yok mu? Daha mütevazi bir yerden mi başlasak diye.

Barışş' Alıntı:
Tecrübe paylaşımınız için çok teşekkür ederim Sn Murat067. Bu lastiklerle ortalama yakıt tüketiminiz ne kadar oluyor? Kusura bakmayın konu konuyu açıyor, kafada bir soru var WJ' mi olsa L200'mü yoksa bu kadarına gerek var mı yok mu? Daha mütevazi bir yerden mi başlasak diye.

rica ederim şuan bu lastiklerle karma 50krş yakıyo...

araca daha önce aldığım BF 265/75/16 lastikleri satıp BF 245/75/16 ebadına çeviirdim benden l200 kullanıcılarına tavsiye 245-75-16 ebadından büyük lastik takmayın yakıt çekiş ve direksiyon hassasiyetinde arada çok fark var saygılar...

geçen hafta debriyaj balatasını yetkili serviste orjinal olarak değiştirdim yolda kalmadım fakat balata bitmek üzereydi baskı sağlam çıktı sadece balata ve işcilik 600 tl tuttu .... ;)

BF 265/70/17 takili ve hic sorunsuz kullaniyorum

2009 MAGNUM RALLYART AT

IMG-20121222-00329.jpg

IMG-20121222-00330.jpg

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=MAl9REFnGCQ&list=UUZfJuj2x3JIlDPOza5Ft6_w&index=1

Hayırlı OLsun

2 yıldır L 200 178 Hp ATSC ve Hem otomatik hem Manuel Kullanıcısı olarak birkaç hatırlatma da bulunmak isterim;

ATSC nin farkını istemediğin zaman da aracının kontrolünü kacırdığında aracın kendini düzelttiğinde göreceksiniz.
Arazide bir cok tehlikeden koruyan sistem aslında.

Aracınızı yükseltme yapmayın L200 ün buna ihtiyacı yok. Yükseltirseniz de Aks Kesmeye hazır olun.

Aracınız 138 Hp ise Chip e ihtiyac duyacaksınız. Alt Korumayı taktırmazsanız.Ön dingilde bulunan kit kırılınca nasılsa değiştirirsiniz. 900 Tl cünki akumlu pompa.
4x4 ön ışıkları yanıp sönünce anlaşılıyor.

Manuel vites te Baskı balataya güvenme az bir zorlamada bırakır seni. Tek çözüm ağır devir. Asla patinaja vurma ki hepten kalmayasın.

Vincin eksik olması ise en önemli eksiğiniz bence.

Kazasız Belasız sürüşler.

jeomad' Alıntı:
....Alt Korumayı taktırmazsanız.Ön dingilde bulunan kit kırılınca nasılsa değiştirirsiniz. 900 Tl cünki akumlu pompa.
4x4 ön ışıkları yanıp sönünce anlaşılıyor. ...

Tecrube ile sabittir. Gozunuz gibi sakinin o parcayi :smiley:
ARB alt muhafaza takili olmasina ragmen, tamirci hatasina kurban vermistim o aktuatoru. Neyse ki daha iyi bir usta da o parcaya ufak bir tadilat ile orjinalinden daha guvenilir ve hizli calisir hale getirdi. Elleri dert gormeye :smiley:

jeomad' Alıntı:
Hayırlı OLsun

2 yıldır L 200 178 Hp ATSC ve Hem otomatik hem Manuel Kullanıcısı olarak birkaç hatırlatma da bulunmak isterim;

ATSC nin farkını istemediğin zaman da aracının kontrolünü kacırdığında aracın kendini düzelttiğinde göreceksiniz.
Arazide bir cok tehlikeden koruyan sistem aslında.

Aracınızı yükseltme yapmayın L200 ün buna ihtiyacı yok. Yükseltirseniz de Aks Kesmeye hazır olun.

Aracınız 138 Hp ise Chip e ihtiyac duyacaksınız. Alt Korumayı taktırmazsanız.Ön dingilde bulunan kit kırılınca nasılsa değiştirirsiniz. 900 Tl cünki akumlu pompa.
4x4 ön ışıkları yanıp sönünce anlaşılıyor.

Manuel vites te Baskı balataya güvenme az bir zorlamada bırakır seni. Tek çözüm ağır devir. Asla patinaja vurma ki hepten kalmayasın.

Vincin eksik olması ise en önemli eksiğiniz bence.

Kazasız Belasız sürüşler.

teşekkür ederim murat hocam ;)

;D

https://www.youtube.com/watch?v=rQLV0E31jMU&list=UUZfJuj2x3JIlDPOza5Ft6_w&index=1

IMG_0921.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri