Artık Bende L200 Sahibiyim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat067 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,948

Etiketler

Ynt: Artık Bende L200 Sahibiyim

neyse özür dileyelim birde fıkra patlatalım saygılar...

Dolmuş şöförüyle rahip cennete gitmişler.Cennetin kapısında melek rahibe "Dünyadaki hayatın boyunca neler yaptın." demiş.Rahip"Ben hayatımı insanlara adadım,onları sevdim ve yardım ettim.Hiçbir zararım dokunmadı"diye cevaplamış.Melek rahibe cennetin gümüş anahtarını vermiş.Melek aynı soruyu dolmuş şöförüne sormuş.Şöför"Ben hayatım boyunca küfür de ettim,her türlü pis işe de bulaştım.Bir de ben çok sert araba kullanırım,kuralları fazla kafaya takmam""demiş.Melek şöföre cennetin altın anahtarını vermiş.Buna çok bozulan rahip"Ben hayatımı insanlara adadığım halde niye ona altın bana gümüş anahtar veriyorsun."demiş.Bunun üzerine melek"Çünkü sen ayin yapıyorken millet uyuyordu,ancak o dolmuş kullanırken herkes dua ediyordu."demiş. :D :D :D :D

Murat Bey,
Belki beni hatırlarsınız. İskenderun'dan aramıştım sizi. telekomda işi biten mütahittin sattığı L200'ler vardı Sivas'ta. Sizden hiç tanımadığım halde istediğim yardıma karşılık verdiniz ve beni Sivas'daki klüp başkanınıza yönlendirdiniz. Siz galiba Gürün'deydiniz. Bir iki de telefonda görüşmüştük. Böyle yardımsever bir arkadaş ve aynı zamanda çok güzel paylaşımları olan bir arkadaşın biraz daha tedbirli davranmasını istediğim için biraz kızdım. Umarım yukarıdaki mesajım maksatını aşmamıştır. Sevdikleriniz ve gezenbilirciler için kendinize biraz dikkat edin. Bizleri güzel videolarınızdan mahrum bırakmayın. :smiley:

Barışş' Alıntı:
Murat Bey,
Belki beni hatırlarsınız. İskenderun'dan aramıştım sizi. telekomda işi biten mütahittin sattığı L200'ler vardı Sivas'ta. Sizden hiç tanımadığım halde istediğim yardıma karşılık verdiniz ve beni Sivas'daki klüp başkanınıza yönlendirdiniz. Siz galiba Gürün'deydiniz. Bir iki de telefonda görüşmüştük. Böyle yardımsever bir arkadaş ve aynı zamanda çok güzel paylaşımları olan bir arkadaşın biraz daha tedbirli davranmasını istediğim için biraz kızdım. Umarım yukarıdaki mesajım maksatını aşmamıştır. Sevdikleriniz ve gezenbilirciler için kendinize biraz dikkat edin. Bizleri güzel videolarınızdan mahrum bırakmayın. :smiley:

yok barış bey ne munasebet bizde maksat muhabbet olsun kimseye darılmaca gücenmece yok bizde l200 ile 4x4 konumunda buzlu semin yüksek sürat sürüş yaptık yol gözümüzü kapatıp gidip geldiğimiz bir güzergah zira 4x2 olan t5 transporterle de zamanında böyle şeyler denemiştim maksadım kimseye bişey ispat etmek falan değil amaç aracın karakterini öğrenmek zira en gerekli olduğu anda bir acil hasta yetiştirmeniz gerektiğinde aracınızın limitlerini bilmezseniz ya korkak gider zaman kaybedersiniz yada bilinçsiz cesaret ve yüksek stres altında sürüş yapar arac içindeki herkesi tehlikeye atarsınız benim amacım acelemiz yok bulmuşuz hazır ortamı aracımızı deneyelim limitlerini görelim ha ben yapsam 170 e kadar yolu vardı ama araç içinde bir arkadaşım daha vardı ve ben onun benim yaptığım bir denemede zarar görmesini istemediğim için 150 ye kadar çok rahat bir şekilde çıkış yaptık... tabi 150 km hıza çıkarkende kademeli olarak aracı kullandım önce 100-110 daha sonra 110-120 daha sonra 120-130 daha sonra 130-140-150 km/h olarak denedim ileri sürüş teknikleri dersi aldığımıda belirtmek isterim benim sizden beklediğim şey araç hakkındaki sorular yoldaki stabiliteyi nasıl koruduğumuz nelere dikkat ettiğimiz aracın buzda en makul hızı altındaki lastik markası vs gibi sorular ve vereceğim cevaplardı.. benim burdaki paylaşımım tamamen deneme amaçlıydı yoksa sürekli yaptığımız yada kendimizi riske attığımız birşey değil... saygılar... beni düşündüğünüz için sizede çok teşekkür ederim.... sağolun var olun ;) :D :smiley: :-*

;)
bir iki resim atalım :D

DSC_2552.JPG

CSC_2601.JPG

resimler çok güzel
Biz İstanbulda böyle kar bulsak aynı resimden çektiricez ama yağmıyorki ne yapalım ;D

hocam çık gel sivasa başımla gözümle misafirim ol hem resim çekeriz hem offroad yaparız ;)

https://www.facebook.com/photo.php?v=10201418816182151&set=vb.1527214013&type=3&theater

;D teşekkürler .....

l200 e kıyamadım şimdiye kadar fakat çok fena gaza getirdiler ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR