Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yapıstırma için Önce baly kullandım ancak sürmesi son derece sorun oldu, sonra tabancayla atılabilen sefox diye bir ürüne ulaştım,tabancayla atmak işimi bayağı kolaylaştırdı. Sprey boya tüplerine de doldurtarak her an hazır tutabildim. Tabanca yıkamaktan da kurtuldum. Her iki yüzeye birden sürülmesi çok önemli yapışma mükemmel oldu sökmek şimdilik imkansız. güneşte bıraktığım denemelerden de şimdilik iyi sonuç aldım. Uzun vadede olacaklar için fikrim yok.
İşlerin %99 a yakın kısmını yalnız başıma yapmak zorunda kaldım. Bezen küçücük bir parçanın ucundan tutulması büyük nimet olabiliyor. Duş kabininin araç duvarına gelen kısmına minefloyu yapıştırmak için birinin tutması gerekiyordu.
İhtiyaçtan icat doğar derler bir deterjan şişesi imdadıma yetişti. Bir ara kendi kendime gülmekten de alamadım kendimi.
Çekmecelere frenli teleskopik ray taktım. Şua ana kadar hiç bir malzemenin fiyatı bu kadar koymamıştı, 6 çekmece rayı 115 TL.
Birde planda olmayan kısmı evdekiler gibi çekmeceler yerinden alınamıyorlar, vidalı bağlantıların sökülmesi gerekiyor, buda ayarların kaçmasına neden oluyor. Ben ise arkada bıraktığım boşluktaki hidrofor sifon gibi tesisata bu nedenle ulaşamayacağımı fark ettim. Çare Mehmet Kıpçak (Meşe'nin sahibi) hocamın ziyareti ile bulunmuş oldu. Tezgahın araç dışına gelen kısmından 25x30 minik bir servis kapağı açarak bu sorunu da çözmüş olduk.
Hazır hocam buradayken diye başlayan cümlelerimle,günü tamamlayana kadar, tezgahı sabitleyip hidroforu bile devreye alabildik Mehmet beyle. Mehmet Hocam çok teşekkür ediyorum, desteğiniz için.
Brandayı hiç deneme fırsatım olmamıştı. Şöyle bir açıp değerlendirme yaptım. Bir takım da branda mafsal kol takımı almıştım ama uygun bir modifikasyon yapamazsam kullanmayacağım. Çok kaba ve hantallar. klasik iki adet teleskopik direk ile kullanacağım.