Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum
Herkese merhabalar.Bir süre forumdan ve karavandan Uzak durmak zorunda kaldım.Tekrar işin başındayım. Tavan havalandırmaların açılması ve montajı sırasında,Üzerine çıktığım taburenin azizliğine uğrayarak düşmüş, kalkmış ciddiye almamıştım. Ancak bir süre sonra ortaya çıkan ağrı ile, iki omuz eklemlerimde.(infinapiniatus) kaslarının yırtıldığını öğrendim. Tedavisi elin kolun sağlam ama kullanılmıyacak birazda destek tedavi şeklinde olunca, bir süre dinlenmek zorunda kaldım. Neyse ki bayağı iyileşti. Adana için sert soğukları da atlatmış oldum.
Nerede kalmıştık?
Çekyat mekaniği ve iskeletini imal ettim.Kumaş kaplanması için döşemeciye gönderilmeye hazır. Kumaşları seçtim,Duvarlar krem duvar kağıdı desenli deri, tavan ve koltuk kumaşları da tamam.Fotoğraflarını çekme fırsatım olmadı kısa zamanda koyacağım.
Tankların imalatını tamamladım, tahliye için 220v. 1 1/4'' actuatör valf ve askı malzemelerini aldım, hortum bağlantı uçlarını tornada hazırladım,tamamı paslanmaz oldu,montajı için fırsat ve destek ekibi bekliyorum. Bu arada 220 volt klima için bir siplit klimayı dış ünitesni Modifiye ediyor, kapının girişine sağ kenara koltuğun arkasına sığdırmaya çalışıyorum. iç ünitesi için yer konusunda fikirlere ihtiyacım var. Şoför koltuğu arkasına yukarıya, kabine bakacak şekilde monte etmek ilk düşüncem. Uzunluğu 80 cm. Şoför mahali üst rafını yarısına kadar kapatıyor.Rafın İçi dolap olarak kullanılabilecek.Teknik anlamda en ideal yer burası görünüyor.
Tankları takar takmaz devamında zemini kaplamayla devam edeceğim.Zeminde ve tavanda İzoflex 19mm kauçuk izolasyon kullanacağım. Bir koli getirttim 12 m2. alan kaplıyor, duvar izolasyonu taş yünü olacak. Görüşmek üzere.