ufuk Hayat tökezledi ve topallayarak devam ediyor... Mesajlar 1,474 Tepkime Puanı 20 Yaş 49 Yer İSTANBUL Telsiz Çağrı Kodu TB1BB 16 Mar 2008 #49 Ynt: Arkadaşlarımız Mehmet ve Mert'in Babası Vefat Etmiştir Mert Başınız sağolsun. Allah sabır versin. Başka acılar yaşatmasın...
Ynt: Arkadaşlarımız Mehmet ve Mert'in Babası Vefat Etmiştir Mert Başınız sağolsun. Allah sabır versin. Başka acılar yaşatmasın...
parodi Kamp III Mesajlar 728 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 17 Mar 2008 #50 Ynt: Arkadaşlarımız Mehmet ve Mert'in Babası Vefat Etmiştir başınız sağolsun allah rahmet eylesin
F foorkyng Sokaklara . . . Mesajlar 300 Tepkime Puanı 0 Yer Çanakkale Web www.myspace.com 17 Mar 2008 #51 Ynt: Arkadaşlarımız Mehmet ve Mert'in Babası Vefat Etmiştir Mert, başınız sağolsun kardeşim, Allah gani gani rahmet eylesin, nur içinde yatsın
Ynt: Arkadaşlarımız Mehmet ve Mert'in Babası Vefat Etmiştir Mert, başınız sağolsun kardeşim, Allah gani gani rahmet eylesin, nur içinde yatsın
queensland .The redness of the sky at dawn. Mesajlar 2,018 Tepkime Puanı 2 Yer 40° 52.0' 29° 07.0' 17 Mar 2008 #52 Ynt: Arkadaşlarımız Mehmet ve Mert'in Babası Vefat Etmiştir Mert bey başınız sağolsun, Allah sabır versin
Ynt: Arkadaşlarımız Mehmet ve Mert'in Babası Vefat Etmiştir Mert bey başınız sağolsun, Allah sabır versin
4 L Kamp III Mesajlar 908 Tepkime Puanı 3 Web www.burcakoto.com 2 Nis 2009 #53 Ynt: Arkadaşlarımız Mehmet ve Mert'in Babası Vefat Etmiştir Mert , çok üzüldüm , başınız sağolsun , allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun sana ve ailene sabırlar diliyorum ....
Ynt: Arkadaşlarımız Mehmet ve Mert'in Babası Vefat Etmiştir Mert , çok üzüldüm , başınız sağolsun , allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun sana ve ailene sabırlar diliyorum ....
Deep Zirve Mesajlar 4,559 Tepkime Puanı 8 Yer İstanbul Web www.mertkigili.com 6 Nis 2009 #54 Ynt: Arkadaşlarımız Mehmet ve Mert'in Babası Vefat Etmiştir Teşekkürler Çağlarcım, yalnız 1 seneden fazla oldu, tarih gözünden kaçtı sanırım.
Ynt: Arkadaşlarımız Mehmet ve Mert'in Babası Vefat Etmiştir Teşekkürler Çağlarcım, yalnız 1 seneden fazla oldu, tarih gözünden kaçtı sanırım.