bsayil Tabi ki TOYOTA Mesajlar 2,575 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 11 Eki 2010 #17 Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir allahtan yakınlarına sabır kendisine rahamet diliyorum
Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir allahtan yakınlarına sabır kendisine rahamet diliyorum
freediver2009 Ömer Yahşi Mesajlar 372 Tepkime Puanı 47 Yer İstanbul 11 Eki 2010 #18 Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Kalanlara sabır ve başsağlığı diliyorum.
Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Kalanlara sabır ve başsağlığı diliyorum.
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 12 Eki 2010 #19 Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir Murat Bey, başınız sağolsun. Sizlere sabır, babanıza Allah'tan rahmet diliyorum.
Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir Murat Bey, başınız sağolsun. Sizlere sabır, babanıza Allah'tan rahmet diliyorum.
ata036 Zirve Mesajlar 3,557 Tepkime Puanı 2 Web www.ata76.com 12 Eki 2010 #20 Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir murat bey başınız sağolsun allahrahmet eylesin mekanı cennet olsun
Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir murat bey başınız sağolsun allahrahmet eylesin mekanı cennet olsun
yasarergun Dünyayı değiştirebilirsin Mesajlar 3,414 Tepkime Puanı 360 Yer Antakya-Hatay ama O bir Antep'li :) Web www.yiyenbilir.com 12 Eki 2010 #21 Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir Murat Bey başınız sağ olsun, Allah size ve ailenize sabır ihsan etsin.
Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir Murat Bey başınız sağ olsun, Allah size ve ailenize sabır ihsan etsin.
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 12 Eki 2010 #22 Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir Muratcım başınız sağolsun, sana ve ailene sabırlar diliyorum, mekanı cennet olsun...
Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir Muratcım başınız sağolsun, sana ve ailene sabırlar diliyorum, mekanı cennet olsun...
V VitaEsMorte Zirve Mesajlar 2,896 Tepkime Puanı 39 12 Eki 2010 #23 Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir Murat, başın sağolsun. Allah sabırlar versin.
Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir Murat, başın sağolsun. Allah sabırlar versin.
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 12 Eki 2010 #24 Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir Murat Bey başınız sağ olsun, Allah tüm aile fertelerine ve dostlarına sabırlar versin
Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir Murat Bey başınız sağ olsun, Allah tüm aile fertelerine ve dostlarına sabırlar versin
mustafa Gezenbilir Fotoğraf Grubu Mesajlar 434 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul Web www.mutlulugunfotografi.com 12 Eki 2010 #25 Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir Murat , Başınız sağolsun Allah sabır versin sevgili babanızın mekanı cennet olsun Saygılarımla. Mustafa&Sevgi Coşkun
Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir Murat , Başınız sağolsun Allah sabır versin sevgili babanızın mekanı cennet olsun Saygılarımla. Mustafa&Sevgi Coşkun
reha Zirve Mesajlar 2,729 Tepkime Puanı 18 Yer Istanbul Web www.rehayurdakul.com 13 Eki 2010 #26 Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir Murat kardeşim, başınız sağolsun. Babana rahmet, sizlere sağlıklı ve mutlu uzun bir ömür dilerim, reha
Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir Murat kardeşim, başınız sağolsun. Babana rahmet, sizlere sağlıklı ve mutlu uzun bir ömür dilerim, reha
allofsins Ana Kamp Mesajlar 55 Tepkime Puanı 2 Yer Balıkesir/Ayvalık 13 Eki 2010 #27 Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir Murat Bey,babanıza Allah'tan rahmet...Size, ailenize ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum..
Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir Murat Bey,babanıza Allah'tan rahmet...Size, ailenize ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum..
freegraf uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta Mesajlar 2,806 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 13 Eki 2010 #28 Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir merhuma rahmet ailesine ve sevenlerine de sabırlar diliyorum.
Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir merhuma rahmet ailesine ve sevenlerine de sabırlar diliyorum.
loganrory Kamp III Mesajlar 559 Tepkime Puanı 34 Web www.gezginsandalet.com 13 Eki 2010 #29 Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir Başınız sağolsun Murat Bey.. Sabır diliyorum size ve ailenize..
Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir Başınız sağolsun Murat Bey.. Sabır diliyorum size ve ailenize..
güngör Zirve Mesajlar 3,518 Tepkime Puanı 173 Yer İstanbul 14 Eki 2010 #30 Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir Murat bey başınız sağolsun,Taksiratı affolsun. Levent
Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir Murat bey başınız sağolsun,Taksiratı affolsun. Levent
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 14 Eki 2010 #31 Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir Murat Bey; babanıza Allah'tan rahmet,size de sabır ve başsağlığı dilerim.
Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir Murat Bey; babanıza Allah'tan rahmet,size de sabır ve başsağlığı dilerim.
schweps Zirve Mesajlar 1,827 Tepkime Puanı 71 14 Eki 2010 #32 Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir Geride bıraktıklarına sabır diliyorum.