Arkadaşlar merhaba, gerçekten süper bir forum olmuş, emeği geçen insanların emeğine sağlık.. inşaat mühendisiyim.. kamyon devri bittiğinden beri şöför görevini de üstlenmiş durumdayım...çok sevmeme rağmen 4 kapılı Pikap ları, maalesef işime yaramadığı için açık kasa 2 kapılı araç şantiyemizde oldu hep..İSUZU PİKAP ımızı çok ama çok seviyorum kullanımını... yalnız normal hayatta Audi kullanan biri olarak, bu araçları boşken, ulaşım için kullanmanın farklı olduğunu bilen bilir... arka kısmındaki boşluk, maalesef ıslak zeminde,sert girilen virajlarda, ani frenlerde maalesef arkadan kopmalara neden oluyor, ne kadar usta olursanız olun direksiyon sizden çıkıyor kontrolü.. Allah kimseye yaşatmasın iki kere yaşadım bunu... evet geçici çözümler var, iki çuval- kum çimento vs..bu bile güven hissini artırıyor, makaslı bir araca Mercedes konforu veriyor inanın tümseklerde..geçen gün Demirci ustam aracının arkasına telli kauçuk dedi bana, halı gibi sermiş kestirmiş, ağır bir malzeme , hem kasayı koruyor hem de şık,yüklemeyi bozmuyor, memnunum dedi, gerçekten ucundan kaldırdım yerinden zor oynuyor..,Isuzu servisi de bir önceki arkadaşımızın dediği gibi şase ye ağırlık önerdi.. 4x4 araçları bilmem ama 2 kapılı kamyonetlerde bu önlemin hayat kurtaracağını, konfor artıracağını düşünenlerdenim.. sevgiler..