Arka Cam için Gezenbilir Araç Sticker'i Nasıl Bulabilirim.?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan euzlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,854
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Arka Cam için Gezenbilir Araç Sticker'i Nasıl Bulabilirim.?

GEZENBİLİR logolarımızın hemen her boyutu elimizde olacak, motorlarınız için de hazırlanan bir boyutumuz var..

mrtvural' Alıntı:
Sonuç..?? Gezenbilir Enduro Motosiklet grubu için bir çalışma yaptınız mı?

Kocaeli'den Selamlar
Murat VURAL

Etiketler

Zaman konusunda hala bir netlik yok sanırım?

Mehmet Ali, stickerların boyut tanıtımı ile ilgili hazırlıkları hızlandırabilirmisin :smiley:

yucesan' Alıntı:
Yeni yapılan stickerlar haftaya elimde olacak..Ölçülendirilmiş çalışmasını en kısa zamanda detaylı olarak sizlere yazacam..
Saygılar.

sabit bir yazı galiba..22 mayıs..31 mayıs... hafta içi elimde olacak..ve benim ve bazı arkadaşların silinen yazıları..gerçekten bir reklamcı ile anlaşılsa çok basit hallolur diye düşünüyorum......

işaret koyalım hazır olunca alalım (1 motosiklet için 1 zj için)

Disco, Master ve KTM için sticker istiyorum...
Yola çıkana dek yetişmezse, affınıza sığınarak, birer adet kendim yapıcam araçlarıma..

Eger buradan bir haber cikmassa ben de kendim yaptiracam bir ozalitcide , ne kadar zor olabilir ki :smiley:

Bence arkadaşa fazla yüklenmeyin.. Elinden geleni yapıyordur, bazı işleri vardır sticker işi aksamıştır. Bende buna benzer işlerle uğraştığım için ara sıra elde olmayan aksaklıklardan dolayı gecikmeler yaşanabilir. Güzel bişe olsun da geç olmasın. Acele yapılan işlerden pek iyi sonuç alınamıyor genelde.

Arkadaşlar Gezenbilir Kurumsal bir Dernek biliyorsunuz, bu nedenle de izinsiz olarak sticker yaptırmanız doğru değil, stickerlar hazır ancak boyutlarına göre fiyatları belirlenecek ve festivalimiz için çok fazla uğraşımız nedeniyle biraz aksadı fiyat çıkarma işimiz, hepinizden biraz sabırlı olmanızı rica ediyoruz, merak etmeyin hepinizin dilediği boyutta sticker hazırlanmış durumda :smiley:

Göstereceğiniz anlayıış ve sabır nedeniyle hepinize çok teşekkürler ediyoruz..

MBA' Alıntı:
Disco, Master ve KTM için sticker istiyorum...
Yola çıkana dek yetişmezse, affınıza sığınarak, birer adet kendim yapıcam araçlarıma..

avlika' Alıntı:
Eger buradan bir haber cikmassa ben de kendim yaptiracam bir ozalitcide , ne kadar zor olabilir ki :smiley:

Bu da bir gelişme ve iyi bir haber, teşekkürler.

Her seferinde bu bölümle ilgili <mesaja cevap yazıldı > uyarısnı alınca '' işte bu sefer oldu '' diye heyecanla konuyu görüntülüyorum ama yine herkesin sabırlı bekleyişiyle ilgili mesajları görüyorum :smiley: Bu arada burası kendi sticker ını kendin yap gibi bişey olmuş. ;D Ben hala çıkartma harflerle yazmayı düşünüyorum. ::smiley:.Ama yinede bekleyelim bakalım.Bu kadar bekledik zaten bir bu kadar daha bekleriz..Hazırlayanlara,Yapanlara kolay gelsin çıkartmamız çabuk gelsin.(tekerleme gibi oldu)

Zerrin Hanım fiyatlar belli oldu mu acaba? ::smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri