Arka Cam için Gezenbilir Araç Sticker'i Nasıl Bulabilirim.?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan euzlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,838
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

euzlu

"YANOFF" KARS...
Yer
Kars/Trabzon
Gezenbilir.com'un değerli yetkilileri ve ilgili saygıdeğer arkadaşlar, aracımın arka camı için özellikle devamlı yazıştığım offraod başlığındaki forum üyesi arkadaşların arabalarında bulunan şık ve sempatik sticker'dan nasıl bulabilirim?? veya diğer gezenbilir ürünlerinden? bir şeklilde, öncelik sticker'da olmak üzere bu ürünlerden edinmek istiyorum, bilgi verebilen olursa sevinirim, saygılar, Erdoğan UZLU

Etiketler
Ynt: Arka Cam için Gezenbilir Araç Sticker'i Nasıl Bulabilirim.?

sayfa modlarına ulaşarak isteginizi bildirirseniz stikırlar adresinize gelir cevap yazdıgım konun sag alt köşesinde moderatöre bildirin diye bir imare var oraya tıklayarak isteginizi moderatör arkadaşlara ilete bilirsiniz en kısa zamanda stkırler elinize gecer

çok teşekkür ederim ilginiz için, ben de moderatörlere bildirdim arkadaşımızın dediği gibi, tekrardan sağolun, Erdoğan Uzlu

Evet ya bende istiyorum o sticker'lardan. Admin (Sedat Bey)'e mesaj attım ama heniüz bir cevap gelmedi...

benim neyim eksik bende istiyorum neredenelden temin edebilirim istanbul anadolu yakası için???
Yada nereye havale sonra kargo???

Geçenlerde bende yazdım gezenbilr üyelerinin birbirini tanıma ve selamlaşma veya yol yardımı için stıcker çok iyi olur.hem de gezenbilir i tanımayan larda tanımış olur.

Hala sticker'larla ilgili ses seda yok... :(((

stıckerlar ıst maslak oto sanayıde ulusotomotıv unal abıde var dıye bılıyorum oradan temın edebılırsınız

ulusotomotiv' Alıntı:
malesef ilkay bende de yok
yapmaya unal abı ıyı zamanında bakmıssın yanlıs bılgı vermısım kusura bakmayın arkadaslar
ben var dıye bılıyordum

Sticker elimizde hiç kalmadı, en kısa zamanda yaptırılacaklar ve duyurusunuda forumumuzda açıklayacağız arkadaşlar, biraz sabır rica ediyoruz hepinizden..

Bu arada Gezenbilir T-Sirthlerimiz her bedende olmak üzere elimizde mevcut :smiley:

Arkadaşlar sticker elimizde kalmadı demiştim ama bir etkinlikten artan bir kaç tane varmış İstanbul'da. Alabilmek için bağlantı kurabileceğiniz arkadaşımızın profil linkini veriyorum.

Mehmet Ali Yücesan http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=9

Arkadaşlar bende sticker istiyorum..Yoksa kendim kırtasiyelerde çocuklara satılan yapışkanlı harflerle yazmaya çalışacağım:smiley:))) Hala var mı sticker??

Mehmet Ali Yücesan bu sorununuzu giderecektir anında şayet elinde kaldıysa...
http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=9 buradan ozel mesaj atın cevap verecektır mehmet kardesimiz...

ben yaklaşık 1 hafta önce yücesan a msj atmıştım t-shirt için cevap alamadım hala. tekrar yazıyım. bıktırırsak halleder belki ;D sticker ve t-shirt için saldırınnnn ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri