Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arwin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 168
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,680
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010)

bastn' Alıntı:
çok teşekkür ederim.

arkadaşlarımla konuşayım. 2-3 kişi mi yoksa tek mi geleceğim belirtirim.

tek başıma gözüm korkar gelemez isem de herkese iyi eğlenceler dilerim.

saygılar, sevgiler :smiley:
Gözünüzün korkması için hiçbir sebep yok, arkadaşlarınızı da alın gelin... :smiley:

Etiketler

bastn' Alıntı:
tanışmak için güzel bir fırsat olacağından eminim. fakat bazı soru işaretlerim var. gezenbilir bahçesindeki iftar şekil değiştirmiş, güzel de olmuş açıkcası :smiley:

aramıza hoş geldiniz.

bahçedeki iftar iptal edilmiş değil. bahçede de guzel bir iftar yaparsak çok guzel olur. bu spontane düşünülmüş bir organizasyon.
bastn' Alıntı:
tek başıma gözüm korkar gelemez isem de herkese iyi eğlenceler dilerim.
tek başınıza olmayacaksınız. buluşma noktasi ana yol üzeri ve sehir noktasi. hiç tanımadiğim insanlar bunlar acaba diye kayginiz varsa o başka. ama bir çok arkadaşımız ailesiyle o gün orda olacak.

xano' Alıntı:
aramıza hoş geldiniz.

bahçedeki iftar iptal edilmiş değil. bahçede de guzel bir iftar yaparsak çok guzel olur. bu spontane düşünülmüş bir organizasyon. tek başınıza olmayacaksınız. buluşma noktasi ana yol üzeri ve sehir noktasi. hiç tanımadiğim insanlar bunlar acaba diye kayginiz varsa o başka. ama bir çok arkadaşımız ailesiyle o gün orda olacak.

Bahçede iftar yapılırsa ve bir programım olmazsa katılırım :smiley:

arazi iftarı hoş fikir :smiley: buna da katılmak istiyorum. yorumunuzu okuyunca birazcık üzüldüm.
korkmaz isem gelirim cumlemi biraz açmam gerektigini farkettim :smiley: hiç tanımadığım insanlardan korkmaktan ziyade acaba sıkılır mıyım kaygısı! ve iftar sonrası dönmek istersem gecenin bir saati ıssız, karanlık, toprak yol tek başıma kaybolmaktan korkabilirim. fotograflara bakınca ormanın içinde kırsal bir alana gidiyoruz diye düşündüm de. nasıl gezenbilirci oldun diye sormayın lütfen! foruma yeni üye oldum. aktivetesel bir şeyler arıyordum. tracking gibi, kultur turları gibi derken gezenbilirde buluverdim kendimi :smiley:

bastn' Alıntı:
Bahçede iftar yapılırsa ve bir programım olmazsa katılırım :smiley:

arazi iftarı hoş fikir :smiley: buna da katılmak istiyorum. yorumunuzu okuyunca birazcık üzüldüm.
korkmaz isem gelirim cumlemi biraz açmam gerektigini farkettim :smiley: hiç tanımadığım insanlardan korkmaktan ziyade acaba sıkılır mıyım kaygısı! ve iftar sonrası dönmek istersem gecenin bir saati ıssız, karanlık, toprak yol tek başıma kaybolmaktan korkabilirim. fotograflara bakınca ormanın içinde kırsal bir alana gidiyoruz diye düşündüm de. nasıl gezenbilirci oldun diye sormayın lütfen! foruma yeni üye oldum. aktivetesel bir şeyler arıyordum. tracking gibi, kultur turları gibi derken gezenbilirde buluverdim kendimi :smiley:
:D :D :D
Kemerle iftar alanının arası 3 km.. eğer ki sıkılırsanız sizi tekrar buluşma noktasına bırakma garantisi şu an itibarıyla verilmiştir....

arwin' Alıntı:
:D :D :D
Kemerle iftar alanının arası 3 km.. eğer ki sıkılırsanız sizi tekrar buluşma noktasına bırakma garantisi şu an itibarıyla verilmiştir....

tesekkur ederim :smiley:

küçük emrah gibi hissettim kendimi :S aksine son derece alır basını gider, macerasever ve cesur bir ruha sahip oldugumu dusunurum hep.
tanıstıgımızda burada yazılanlar ile espiri konusu olmamayı ayrıca rica ederim.

bastn' Alıntı:
tesekkur ederim :smiley:

küçük emrah gibi hissettim kendimi :S aksine son derece alır basını gider, macerasever ve cesur bir ruha sahip oldugumu dusunurum hep.
tanıstıgımızda burada yazılanlar ile espiri konusu olmamayı ayrıca rica ederim.
İyi salata yaparsanız bu rica kısmını düşünebiliriz.... :D :D

Aklımdayken yazayım bari Hilal'i çağırın Alaldağlardan alacağım var gelsin bulaşıkları yıkasın ;D

sokrat gandiya' Alıntı:
Aklımdayken yazayım bari Hilal'i çağırın Alaldağlardan alacağım var gelsin bulaşıkları yıkasın ;D
Duymaz herhalde ... ;D

haldun abi emrin baş üstüne. yeterki sen bulaşık yıkatmayı başar. hemen arıyorum. bulaşıklar için tedarik yapsın.

duymaz mıyım?
yettiimmm efem:smiley:)
bensiz iftar mı yapılıyor nedir?
haldun abim sen emret o bulaşıklar yıkanır tez elbet:smiley:
iftar masamızda çiçeğimiz de olacak mı?

Haldun abi o çiçeği başına bir hal gelmeden 700 km taşıdık, iyi bakmadıysan vay haline... :D

eklediğiniz resimlerden, İftar alanının yoluna baktımda, iftar yapacak kişilerin oruç tutmaktan ziyade, yemeği yemek için hak etmeleri gerekecek galiba :D İftar yapmadan off road başlıyor gibi ;) bol eğlenceler diliyorum sizlere... :smiley:

1- Ahmet GÜNDÜZ (Arwin)
2- Ozan ÇANKAYA (aliozanc)
3- Hakan BULU (xano) % 80
4- Hasan ÇALIŞKAN (pancarmotorcu)
5-Sinan TELLİOĞLU (MaGNETICMAN) % 50
6- Dursun Usta (Reis28) %80
7- Esra Akeroğlu + Face oğlan %78,9
8- Mert AKTAŞ (2.MAHMUT) %50
9- Murat ŞENOL (msenol) %50
10- Alper Hepgür + Elvis (alperakula)
11- Haldun TEZCAN ( sokratgandiya)
12- Büşra Karaçam +1 ( RRC86 )
13- Selahattin DOĞAN +1 (doğanoto)
14-Serhat ŞEKER +2 colezz22 %90
15-hilal kaplan +1(nadja)

arwin' Alıntı:
İyi salata yaparsanız bu rica kısmını düşünebiliriz.... :D :D

salata yapmakta ne var yahu
bütün yeşillikleri doğradın mı tamamdır :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR