Arazide 110 defender mı yoksa seri 3 ü mü tercih edersiniz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 100
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,513
Ynt: Arazide 110 defender mı yoksa seri 3 ü mü tercih edersiniz ?

Yavvv bu sayfada yada forumda benim kadar series kullanan kaç kişi tanıyorsun Özgürcüm :smiley:) bişey diyorsak bir gerekcesi vardır elbet ;) ;)

Etiketler

ozcour' Alıntı:
abi konfor dediğini de duyan klima, power direksiyon, ısıtmalı koltuk standart sanır ;D ;D ;D

helezon , krikolu cam , 2milyar verirsen hidrolik direksiyon :smiley: ha bi de sürekli 4 çeker belki biraz daha hızlı viraja girebilirsin ama kolay kolay savrulmuyor zaten kalın lastikle :smiley:
sana bir gun D90 kullandirmak lazim[color=][/color][color=][/color]

Gezenbilir'in en güzel defender'ini seçiyoruz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45887.0

edaghan' Alıntı:
sana bir gun D90 kullandirmak lazim[color=][/color][color=][/color]

kullandığım tek Defender o da 110 du, senle beraber bindiğimiz Önder abinin arabasıydı, daha iyisine binsem belki severim :D

Arazide kulanacağım araçta konfor aramam. Benim için önemli olan sorun yaratmayan ve arazinin hakını veren bir araç olması. Oda benim için Seri 3 oluyor. :smiley:

vosdost' Alıntı:
Arazide kulanacağım araçta konfor aramam. Benim için önemli olan sorun yaratmayan ve arazinin hakını veren bir araç olması. Oda benim için Seri 3 oluyor. :smiley:

Ahmet, benzinli seri 3 ilanı ekledim siteye, gördün mü? beğenirsen, araç sahibini fiyat konusunda zorlayabilirim.

edaghan' Alıntı:
Ahmet, benzinli seri 3 ilanı ekledim siteye, gördün mü? beğenirsen, araç sahibini fiyat konusunda zorlayabilirim.

Teşekkürler abi. Birbakayım.

önümde sadece 2 tercih olsa 1. 110 2.seri3 Ben 110 tercih ederdim seri3 makaslı tip olduğu icin yay kadar esneklik sağlamaz.Buna karşın 110 ise uzun şase dingil mesafesi ne kadar kısa olursa kaya vb. sert cisimlere oturma şansı o kadar az olur. ;D defender 90 hem kısa şase hemde yaylı tip mantıklı tercih 90 derim. ;)

Ynt: Arazide 110 Defender Mı Yoksa Seri 3 Ü Mü Tercih Edersiniz ?

Series kullandığım diğer arazi araçları içinde en keyif verendi yaşına göre de en kabiliyetli vede başarılısıydı .

Şuan istediğim gibi bir series III 88'' dizel bulsam hemen alırım Vosdost ahmet bilgine ;)

agokmen1' Alıntı:
Series kullandığım diğer arazi araçları içinde en keyif verendi yaşına göre de en kabiliyetli vede başarılısıydı .

Şuan istediğim gibi bir series III 88'' dizel bulsam hemen alırım Vosdost ahmet bilgine ;)

Konuyu açalı 4 yıl geçmiş, 4 yılda neler olmuş bir bakalım:
1- 1974 seri 3 aldım, adam ettim, arazide kullandım. Tam bir iş makinası.
2- Msn de yapılan pazarlık ile eski yakın arkadaşıma sattım.
3- Telefondaki pazarlık ile geri aldım
4- 2 yıl kadar önce kupa şase ayırdım hala aynı durumda :( :(
5- Ambulans kasa karavan defender ı satıp unimog aldım.
Gökmen fiyatlar şuan uçmuş durumda. Düzgün seri 3ler 7 bin civarı. Dizelden vazgeç sana 88 benzinli bulalım. :smiley: :smiley:

Konuyu canlandıralım ;D ;D ;D

fotoğraf 2.JPG

fotoğraf 1.JPG

vosdost' Alıntı:
Konuyu açalı 4 yıl geçmiş, 4 yılda neler olmuş bir bakalım:
1- 1974 seri 3 aldım, adam ettim, arazide kullandım. Tam bir iş makinası.
2- Msn de yapılan pazarlık ile eski yakın arkadaşıma sattım.
3- Telefondaki pazarlık ile geri aldım
4- 2 yıl kadar önce kupa şase ayırdım hala aynı durumda :( :(
5- Ambulans kasa karavan defender ı satıp unimog aldım.
Gökmen fiyatlar şuan uçmuş durumda. Düzgün seri 3ler 7 bin civarı. Dizelden vazgeç sana 88 benzinli bulalım. :smiley: :smiley:

Benzinli olsa bile dizele çeviririm dizel ama elimdeki XJ 4.0 satar satmaz series almayı düşünüyorum kesinlikle fiyatlar üçük ötesi bu arada defenderla karıştırıyor millet .No: hala bu arada 63 model 3.5 ruhsatlı elimde seri II duruyor motorsuz .

agokmen1' Alıntı:
Benzinli olsa bile dizele çeviririm dizel ama elimdeki XJ 4.0 satar satmaz series almayı düşünüyorum kesinlikle fiyatlar üçük ötesi bu arada defenderla karıştırıyor millet .No: hala bu arada 63 model 3.5 ruhsatlı elimde seri II duruyor motorsuz .

fıyatlar çoşmuş ama satabılen var mı? Bence yok ılanlar sabıt duruyor. Ancak standart fiyatlardakiler satılabiliyor. ruhsatlı seri 3 un ruhsat durumu nasıl? Bır arkadaşa araç arıyoruz, sıfırdan toplayacak aracın evragı sağlam olsun gerısı sorun degıl mantığında. Satar mısın? :smiley: :smiley: Dizel seri 3 yerine 2.25 benzinli derim, güzel bir ayarla isveç saati gibi çalışır, hatta kollada çalıştırılır :smiley: :smiley:

vosdost' Alıntı:
fıyatlar çoşmuş ama satabılen var mı? Bence yok ılanlar sabıt duruyor. Ancak standart fiyatlardakiler satılabiliyor. ruhsatlı seri 3 un ruhsat durumu nasıl? Bır arkadaşa araç arıyoruz, sıfırdan toplayacak aracın evragı sağlam olsun gerısı sorun degıl mantığında. Satar mısın? :smiley: :smiley: Dizel seri 3 yerine 2.25 benzinli derim, güzel bir ayarla isveç saati gibi çalışır, hatta kollada çalıştırılır :smiley: :smiley:
Kol dedin de, benim kol gümrükteymiş gelir 3 vakte kadar:smiley:)))

Benim krank kasnağında 40 lık bir somun var, hep özenmiştim kol ile çalıştırmaya, ya da cırcır kolla çevirebilir miyim acaba :smiley:

umut401' Alıntı:
[/quot
umut401' Alıntı:

Aracı aldığımda, koltuk arkasındaki sıkıştırma yuvalarında kolu vardı. kaça aldın calıstırma kolunu :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR