Arazi Macerasına Series İle Başlamak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan terry27 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,113

terry27

Yol yoksa Defender var
Öncelikle herkese selamlar..
5 bin tl bütçe ile çalışır yürür durumda bir series alıp zamanla toparlamak istiyorum sizce bu bütçe ile başlayabilir miyim ?
Series alırken dikkat etmem gereken yerler varmıdır özellikle şu şöyle değilse alma dediğiniz yerler vs.

Etiketler
series
Ynt: Arazi Macerasına Series İle Başlamak

Öncelikle hoş geldiniz gonlunuze göre bi series sahibi olursunuz tez zamanda insallah. Başlarda bende o bütçeyi on giormustum ama bulaladim. Malum sitede o fiyatlara yakın 2 tane var ama onlarda çekme belgeli ve yeniden trafiğe çıkarmak biraz maliyetli. Muayenesi yapılı belli bi süre sizi muayene ile ugrastirmayacak bi araç bakmaniz. Alacağınız araç 40 li yaşlarda olacağı için kaporta da mutlaka curukler olacaktır. Sasesinin çürük olmamasi bence daha onemli. Motorunun iyi durumda olmasına dikkat edin motor yaptirma masrafı 3000 tl civarında deniliyor. Yürür aksamı daha uygun maliyetle halledilebiliyor. Yeni bi series sahibi olarak tavsiyem şimdilik bunlar. Daha tecrübeli arkadaşlar daha detaylı bilgi verirler. Ama en önce bi etrafinizda bi series bulun kullanin. Yuzunuzde anlamsiz bi gülümseme varsa series size goredir.

Ben de senin gibi düşünmüştüm. Sonra düşündüğümün iki misline araç aldım. Bir o kadar da masraf ettim emek harcadım. Sana tavsiyem 12bin tl altında araç bakma yoksa sana 12 binden bile pahallıya gelir. Bana söylemişlerdi dinlemedim. Dediklerini aynen yaşadım. Çok uygun koşulu tüketici kredileri var. O para nın üzerine kredi Çek hazır yapılmış yürüyen test sürüşüne çıkabileceğin bir araç al. Yoksa yüzü astarını geçer.

5 bin tl az bence başlangıçta en azında 8 9 bin olsa daha temiz bir series bulursunuz bazen bakıyorum malum sitelere 5 bin tl iyi durumda series yok alacağınız series biraz iyi durumda olması lazım ki bir heves olsun başlangıçta ben olsam önceliğim kaporta olurdu

Burak abi sen soylesene aracim satilik diye senin aracin guzel ya

Arkadaş sahibinden deki ilanlara bakarsa zaten benim ilanı da görür. Burada ben birşey söylesem adama araba çakmaya çalışıyor derler. Saçma sapan yorumlar yaparlar. Ama resim koyayım arkadaşa.

ImageUploadedByTapatalk1406916494.147800.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,932
Kaydolan Son Üyemiz
vulas54

Çevrimiçi üyeler

Geri