Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ramazan Demirhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 380
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 159,050
Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

lazım olur takip etmek lazım güzel işler çıkıyor :smiley:

Etiketler

Evet arkadaşlar, ustamızın ismini Ramazan Demirhan olarak görünce benim aradığım, kapıda güvenliğe ve içerde birkaç tamirciye sorunca fiberci Eyüp ustanın yeri neresi diye aldığım yanıt burda öyle birini tanımıyoruz oldu.Yukardaki iletilerin arasında fiberci Eyüp usta ve telefon nosunu görünce baktımki aynı yer.
Kartal Sanayii Sitesinde birçok dostum arkadaşım var onlara sordum tanımadılar (sanayinin tam ters tarafında itfaiye tarafında) bir fiberci var dediler baktım ustalık hoşoma hiç gitmedi hatta aynı soyadını taşıyan tanıdığım ustalar var fakat onlara sormak aklıma gelmedi zaten ustanın soyadını bu sayfada öğrendim.
İşini iyi yapıp parasını alınteriyle kazanan herkese saygı duyarım, emeğin değeri biçilmez fiyatı pahalı veya ucuz olur pahalıysa yaptırma, fakat eğer birisi birşey yapıyorsa ve bu site aracılığıyla pazarlayıp satacak ve de para kazanacaksa yaptığı işten utanmıyorsa işine güveniyorsa açık açık fiyatını yazmalıdır.Alacak olanlar neye nekadar paraverecek olduğunu görmeli.
Ben işini ve yaptığı işin fiyatını saklayan kişiye iş yaptırmam mal almam, hemde işini çok iyi yapsa bile.
(İstanbul Maltepe'de çok iyi bir mercedes ustası vardı, abisnin yaptığı bir hatadan dolayı ona kırıldım abisine haksız olduğunu söyleyemedi beni haksız olarak gördü bende mercedesimi sattım, niye sattım onun yarısı kadar güvenebilecek olduğum bir mercedes ustası bulamadım.Sanatının ve ustalığının önünde saygıyla eğiliyorum)
Kalın sağlıcakla.

sisdagili61' Alıntı:
Evet arkadaşlar, ustamızın ismini Ramazan Demirhan olarak görünce benim aradığım, kapıda güvenliğe ve içerde birkaç tamirciye sorunca fiberci Eyüp ustanın yeri neresi diye aldığım yanıt burda öyle birini tanımıyoruz oldu.Yukardaki iletilerin arasında fiberci Eyüp usta ve telefon nosunu görünce baktımki aynı yer.
Kartal Sanayii Sitesinde birçok dostum arkadaşım var onlara sordum tanımadılar (sanayinin tam ters tarafında itfaiye tarafında) bir fiberci var dediler baktım ustalık hoşoma hiç gitmedi hatta aynı soyadını taşıyan tanıdığım ustalar var fakat onlara sormak aklıma gelmedi zaten ustanın soyadını bu sayfada öğrendim.
İşini iyi yapıp parasını alınteriyle kazanan herkese saygı duyarım, emeğin değeri biçilmez fiyatı pahalı veya ucuz olur pahalıysa yaptırma, fakat eğer birisi birşey yapıyorsa ve bu site aracılığıyla pazarlayıp satacak ve de para kazanacaksa yaptığı işten utanmıyorsa işine güveniyorsa açık açık fiyatını yazmalıdır.Alacak olanlar neye nekadar paraverecek olduğunu görmeli.
Ben işini ve yaptığı işin fiyatını saklayan kişiye iş yaptırmam mal almam, hemde işini çok iyi yapsa bile.
(İstanbul Maltepe'de çok iyi bir mercedes ustası vardı, abisnin yaptığı bir hatadan dolayı ona kırıldım abisine haksız olduğunu söyleyemedi beni haksız olarak gördü bende mercedesimi sattım, niye sattım onun yarısı kadar güvenebilecek olduğum bir mercedes ustası bulamadım.Sanatının ve ustalığının önünde saygıyla eğiliyorum)
Kalın sağlıcakla.
Kardeş beni yanlış yerde aramıssın ben kartal sanayide degilim tahsin kaya sanayi sitesindeyim ayrıca beni insanların tanımaması gayet normal ben yeni bir isyeriyim ben ne fiyat saklıyorum nede yaptıgım malzememe güvenmemek gibi bir kaygım var ayrıca insanları tanımadan görmeden nasıl böyle bir yorum yapabiliyorsun ona hayret ediyorum basından gecmiş bir olayı burada paylasarak bütün ustaların aynı oldugunu mu ima ediyorsunuz benim amacım siz Gezenbilir dostlarına yardımcı olmak amacıyla bu formları acıyorum benim buradan bir satış yada müsteri kaygım yok.

Merhaba arkadaşım,
Sizle tartışmaya niyetim yok bu böyle biline.Ben sizi bu sitede Ramazan Demirhan olarak gördüm, benim aradığım daha önce ismini yine bu sitedenTahsin Kaya sanayii sitesinde fiberci Eyüp usta olarak öğrendiğim kişiydi.
Tekrar ediyorum ben fiberci Eyüp usta'yı aradım ne Tahsin Kaya'da nede Kartal sanayii de bilene rastlamadım.Bana fiberci olarak sanayiinin itfaiye tarafındaki yeri tarif ettiler bir baktımki o arkadaş bu işleri yapabilecek birisi değil, işini beğenmedim.
Mutlaka sizde çok iyi iş yapıyorsunuzdur fakat benim aradığım fiberci Eyüp ustayı kimse tanımadı.
İşlerinizde başarılar dilerim, temennim isminiz söylendiğinde bilinip yerinizin tarif edilmesi.
Bol kazançlar dilerim.

Disco için ne zaman uygulama yapılacak acaba ::smiley:

Arkadaşlar suziki grand vitara dodik moonvisor snolker uygulaması tamamı yerli tasarım..umarım begenirsiniz[attachment=2][attachment=1][attachment=3]

CIMG2605.JPG

CIMG2606.JPG

CIMG2607.JPG

CIMG2604.JPG

suzuki çok başarılı olmuş emeğinize sağlık ;) :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR