Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ramazan Demirhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 380
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 159,066
Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

beyfendi fiyatlar derken ne istediginzi söylerseniz yardımcı oluruz

Etiketler

suzuki vitaradan başlayabilirsiniz
çok zor değil ofroad yapılan araçlar belli

burda size soran insanlar ve araçlarıda belli

Ramazan bey bu aynı soruyu 3. soruşum acaba gerçekten gözden mi kaçıyor yoksa sizin ilgisizliğinizden mi kaynaklanıyor diye emin olamadığım için tekrar soruyorum.

Chevrolet Blazer için dodik imalatı yapıyor musunuz ?

Arkadaşlar ben arkadaşın yerine ben yazayım. Telefonla görüştüm ben defender için sordum çalışma yapmamışlar. Kısaca yok dedi. Eldekilerin fiyatlarını sordum dodikler 600-900 tl arası dedi .
1-Orjinalinden daha pahalı olması dikkat çekici. Belki orjinalinden daha sağlamdır olabilir....
2-tüm arazi araclar icin dodik yazıp telefon verip aratıp sonrada yok demek hoş değil. Zamanımızdan ve tel. parasından hanemize zarar.

moonwalker_arc' Alıntı:
Ramazan bey bu aynı soruyu 3. soruşum acaba gerçekten gözden mi kaçıyor yoksa sizin ilgisizliğinizden mi kaynaklanıyor diye emin olamadığım için tekrar soruyorum.

Chevrolet Blazer için dodik imalatı yapıyor musunuz ?
Merhaba ugur bey sorunuza cevap yazmadım kusura bakmayın blazer icin bir calışmamız oldu istege baglı yaptıgımız icin kalıp almadık isterseniz sizin icin de bir calışma yapabilirim.. yaptıgımız aracın resmini koyuyorum

mail4.jpg

tahaozak' Alıntı:
Arkadaşlar ben arkadaşın yerine ben yazayım. Telefonla görüştüm ben defender için sordum çalışma yapmamışlar. Kısaca yok dedi. Eldekilerin fiyatlarını sordum dodikler 600-900 tl arası dedi .
1-Orjinalinden daha pahalı olması dikkat çekici. Belki orjinalinden daha sağlamdır olabilir....
2-tüm arazi araclar icin dodik yazıp telefon verip aratıp sonrada yok demek hoş değil. Zamanımızdan ve tel. parasından hanemize zarar.
Arkadasım tlfn parasını ben veririm sen zahmet etme sana yok diyen olmadı suan model asamasında dedim insanları yanlış bilgilendirme lütfen
1.Merak ediyorum söylenen rakamlardan daha ucuza kalitelisini nerden bulucaksın.
2.Bütün arazi aracları icin yapıyorum yanlız insanların istekleride bir degil ki her kez icin farklı seyler yapmaya calısıyorum

AL1820' Alıntı:
suzuki vitaradan başlayabilirsiniz
çok zor değil ofroad yapılan araçlar belli
grand vitara suan elimde cok farlı bir model yapıyorum model asamasının resimlerini sizinle yarın paylasacagım..

Ramazan Demirhan' Alıntı:
Arkadasım tlfn parasını ben veririm sen zahmet etme sana yok diyen olmadı suan model asamasında dedim insanları yanlış bilgilendirme lütfen
1.Merak ediyorum söylenen rakamlardan daha ucuza kalitelisini nerden bulucaksın.
2.Bütün arazi aracları icin yapıyorum yanlız insanların istekleride bir degil ki her kez icin farklı seyler yapmaya calısıyorum
Yazdıklarımı iyi okumadın sanırım arkadaşım. Neyse sen haklı ol ben haksız olayım..

Ramazan Demirhan' Alıntı:
Merhaba ugur bey sorunuza cevap yazmadım kusura bakmayın blazer icin bir calışmamız oldu istege baglı yaptıgımız icin kalıp almadık isterseniz sizin icin de bir calışma yapabilirim.. yaptıgımız aracın resmini koyuyorum

Eklediğiniz resim çok küçük ve ben o resimde dodik göremiyorum ?

eyup ustanın ismını cok duydum, ayrıca telefonunu yazmış acıp soralım.usta adamın foruma pek vakıt harcıyacagını sanmıyorum.ben bı kac uygulamasını gördüm. gayet guzeldi. adamı tanımam etmem. fakat fıyatlar için yorum yapılacaksa burda neleeer neler var. özellikle satılık araclarda
bu adam sanatkar istediğini yazar

elbetteki iyi ustadır ama ozaman buraya yazacağı yerde
siteye reklam vermesi daha doğru değilmi?
paylaşım sitesi ise mantık burda herkesin yararına bir
fiyatın olması gerekmezmi?

Arkadaşlar suziki grand vitara vidalı dodik model asamasında ki resimleri..

CIMG2568.jpg

CIMG2570.jpg

CIMG2571.jpg

daıhatsu ROCKY için dodik ve şınorkel yapabilirmiyiz olursa tahmini fiyat ne tutar ustam saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR