Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ramazan Demirhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 380
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 158,431
Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

trooper64' Alıntı:
ramazan bey,

1990 model isuzu trooper II aracım var snorkel takmak istiyorum elinizde uyumlu snorkel varmı? varsa fiyatı nedir? irt. 542. 564 93 93 ayhan gökoğlu
merhaba elimizde isuzu olarak sadece rodeo nun var.

Etiketler

Ramazan Bey, kolay gelsin, güzel uygulamalarınız var özellikle zj ve suzuki uygulamasını çok beğendim.

Land Rover Discovery 2 uygulamasını soran diğer arkadaşlar gibi ben de bekliyorum,uygulamanız bittiyse görmek mümkün mü? 10-12 cm genişliğinde bir set dodik talebim var, fiyat bilgisi alabilir miyim? Sadece montaj için günü birlik gelmek yeterli mi? Ankara'dayım.
(Umarım 3-4 kez sorumu tekrarlamadan cevap alabilirim)

Ramazan Demirhan' Alıntı:
merhaba elimizde isuzu olarak sadece rodeo nun var.

peki uyarmı benim araca biraz zorlasak şartları (soldan hava girişli )

Ramazan Demirhan' Alıntı:
Merhaba Kemal bey uzun saşe vidalı dodik üretiyoruz
Ramazan bey,
cevap için teşekkürler. kusura bakmayın uzun süredir giremediğim için yeni gördüm. özelden fiyat verebilirseniz çok sevinirim. ayrıca en kısa sürede yerinize gelip mutlaka bu konu ile ilgili görüşmek isterim.

selamlar
K.Sarıgül

Selam, Navara için dodik ve snorkel resim ve fiyat alabilir miyim? Montaj hakkında bilgi de verirseniz memnun olurum. Teşekkürler.

Ramazan bey işlerinizi takip ediyorum ve çok güzel işler çıkardığınızın farkındayım inanın avrupada sizin yarınız kadar güzel iş yapan müesseselerin mallarını imrenerek gözümüzde büyüterek ve falanca marka dodik taktım filanca marka diye anlatıyoruz . artık markalaşmanız gerektiği inancıydayım ürettiğiniz malzemeler aynıda olsa markalaşmak kurumunuza prestij katacaktır emin olun.
Bir marka oluşturun bir katalog çıkarın internet sayfası filan işte yani kurumsallaşın ayrıca devlet bu tip girişimlere karşılıksız mali ve danışmanık hizmeti vermekte

SUZUKİ VİTARA JLX 5.KAPI VİDALI DODİK UYGULAMASI

CIMG3934.JPG

CIMG3937.JPG

CIMG3938.JPG

CIMG3936.JPG

CIMG3931.JPG

Ramazan ve Eyüp usta elinize sağlık işleriniz için...

10 numara insanlar ve 10 numara işçilik yaparlar kesinlikle tavsiye edilecek ustalardır kendileri...

ramazan bey, şnorkelide siz mi yaptınız?
fiyatlar nedir jlx için?
bu şekilde kapılardaki boya dahil

TYT Land cruiser 80 dodik elinizde mevcutmu ve fiyatı nedir ?? Özelden mesaj atarsanız sevinirim..

selamlar

slm

benim aracım 93 kısa şase pajero bunun için dodik uygulaması varmıdır.

fiyat bilgisinide vermenizi rica ederim.

iyi çalışmalar

usta selamlar. 2001 Opel frontera için vidalı dodik fiyatını özelden gönderebilirmisiniz. teşekkurler.

ustam merhaba cj serisinden bir örneğinizi gördüm yanlız ön dodikde sinyal yerini iptal etmişsiniz istersek sinyal yerini açarmısınız ve fiyat ne olur lütfen cevap yazarmısınız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR