Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ramazan Demirhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 380
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 158,450
Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

Arkadaşlar yeni nesil geniş vidalı land rover defender dodik tamamen ottoman tasarım begeninize sunulur.

CIMG3823.JPG

CIMG3818.JPG

CIMG3817.JPG

CIMG3825.JPG

Etiketler

Süper süper, harika olmuş orjinal gibi.

necil' Alıntı:
çok başarılı çalışmalar,elleriniz dert görmesin diyeyim,yanınıza uğrıyacağım benim freelander varyapıyormusunuz bilemem ama bir kaç arabada gördüm dodik ve snolker yaptırmışlar fikrinizi almak isterim,hayırlı işler dilerim,kolay gelsin(takip) :smiley:

adres bu değilmi?
İstanbul kartal da tahsin kaya sanayi sitesi b blok no39
evet hala aynı adresteyim

necil' Alıntı:
çok başarılı çalışmalar,elleriniz dert görmesin diyeyim,yanınıza uğrıyacağım benim freelander varyapıyormusunuz bilemem ama bir kaç arabada gördüm dodik ve snolker yaptırmışlar fikrinizi almak isterim,hayırlı işler dilerim,kolay gelsin(takip) :smiley:

adres bu değilmi?
İstanbul kartal da tahsin kaya sanayi sitesi b blok no39
evet hala adresim aynı beklerim

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Bir arkadaşımızın aynı sanayii sitesinde söylediği ustayı geçtiğimiz eylül ayında bulamadım.Site girişinde sordum burada fiberci ........ (başka bir isimdi) ustanın dükkanı nerde diye sordum kimse bilmiyor ki ben Kartal sanayii sitesini de T.Kaya sitesinide bilirim o ustayı bulamadım tabelasını göremedim umarım sizin tabelanız kolay görünebilir biryerde dir.
Kalın sağlıcakla.
merhaba arkadaşım kusura bakma gelip te bulamamışsın beni ben 3 yıldır tahsin kaya san. sit . b. blok 39 numaralı dükkan dayım seninde iyi bildiğin gibi bizim sanayi 3 blok tan ibaret otadaki bloğun üst katındayım keşke bir tel açsaydın tekrar uğrarsan 0357 721 00 40 tekrar kusura bakma

Hayırlı işler Eyup usta
Benim 2008 Nissan Navara'm var bunlara daha once Dodik uyguladınmı?Resim varmı?
varsa Fiatını ve takılması ne kadar surer? Buyukcekmeceden gelicem arac kalması problem olur bana.
Umarım en kısa zamanda donersin,,
Bolu tarafında bir aracta alttaki resimdeki dodik hosuma gitmişti,,sendekilerde boylemi?

IMG_0077.jpg

royalstarroyal' Alıntı:
Hayırlı işler Eyup usta
Benim 2008 Nissan Navara'm var bunlara daha once Dodik uyguladınmı?Resim varmı?
varsa Fiatını ve takılması ne kadar surer? Buyukcekmeceden gelicem arac kalması problem olur bana.
Umarım en kısa zamanda donersin,,
Bolu tarafında bir aracta alttaki resimdeki dodik hosuma gitmişti,,sendekilerde boylemi?
Nissan navara ile ilgili bi calışmamız yok onları daha cok yurt dısınan tedarik ediyoruz.Maliyeti cok yüksek oluyor.

ozgursenyurt' Alıntı:
ramazan bey merhabalar resimdeki snorkel'i yapabilirmisiniz teşekkürler....

[attachment=1]
[attachment=2]

Snorkel ağzı yağışlı havalarda içeri yağmur suyunu vakumlayarak sorun çıkarmazmı. ?

ozgursenyurt' Alıntı:
ramazan bey merhabalar resimdeki snorkel'i yapabilirmisiniz teşekkürler....

[attachment=1]
[attachment=2]
Merhaba özgür bey istediginiz snorkel hazır satılıyor almak istediginiz de yardımcı oluruz..

selamlar vitara tek kapı jlx dodiklei ne kadar görseli varmı

FRONTERA SPOT İÇİN ÖN CAM ÜSTÜ RÜZGARLIK YAPTIRMAK İSTİYORUM NEKADARA ÇIKAR ACABA KABACA Bİ FİYAT RİCA ETSEM

CJ-8 için olabildiğince geniş bir dodik arıyorum, bu araç için bir çalışmanız var mıdır?
saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR