Arazi Aracında Son Nokta

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 07gokhanlc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,771
Ynt: Arazi Aracında Son Nokta

Devam

Fotoğraf1028.jpg

Fotoğraf1029.jpg

Fotoğraf1030.jpg

Fotoğraf1031.jpg

Fotoğraf1032.jpg

Etiketler

buyuk lokma ye buyuk söz konusma demısler ahadaa buyuk söz konusuyorumm şu aracı bedava verseler bınmem, mumkunuyok bınmem, cok iğrenç bır araç ıyyyy, bu ne boyle , çoooook buyuk konusuyorum çokkkkkkkkkkkkk bedava gelse bınmem bu araca ;D ;D ;D ;D ;D

Ford F-650 bir kamyondur. amerikada standart olarak pickup kasa olarak satılmıyor. 4x4 ve 4x2 modelleri var. f650 kamyonlar tek kabin, bir buçuk kabin ve çift kabin olarak satılıyor. ancak daha sonra ford f350 pickupların kasası f650ye takılıyor zaten f650 temel olarak f350 nin kabinine sahiptir ve f350 modelinden ayıran tek fark aracın ön çamurlukları kaportası panjuru vs. dir. dikkatli olarak araca bakarsanız aracın a sütununda ihtibaren arka kısmı tamemen f350. bu olay türkiyedeki as950 ve as250 olayı gibi. as950nin kabini as250 ile aynı genişlikte as 950nin burun kısmı biraz uzun ve çamurlukları geniş ama tavan sacı as250 ile aynı ebatta. şimdi söyleyeceklerim biraz abartılı olabilir. yeterli para ve zaman olduktan sonra as250 çift kabin kamyonetin kaporta parçaları kullanılarak as950den çitf kabin dev bir arazi kamyonu yapılabilir :smiley: ama as950 için ural yada reo difleri lazım :smiley: neyse şimdi sizi standart f650 ve f350 fotoğrafları ile başbaşa bırakıyorum.

f-350.jpg

104598579_1thumb_550x410.jpg

105156048_1thumb_550x410.jpg

Ford-F-650-Side-View.jpg

truck-f-350.jpg

mserdemir' Alıntı:
buyuk lokma ye buyuk söz konusma demısler ahadaa buyuk söz konusuyorumm şu aracı bedava verseler bınmem, mumkunuyok bınmem, cok iğrenç bır araç ıyyyy, bu ne boyle , çoooook buyuk konusuyorum çokkkkkkkkkkkkk bedava gelse bınmem bu araca ;D ;D ;D ;D ;D

%100 katılıyorum, tamamen gereksiz abartılı amerikan güç gösterisi başka birşey değil. Hani steroid ve ne kadar ilaç varsa hepsini abartıp aşırı vücut yapan çirkin adamlar gibi biçimsiz ve sağlıksız duruyor, hormonlu domates gibi. Bir unimogun çeyreği kadar kabiliyeti + karizması olabileceğini düşünmüyorum. Zevk meselesi ise benimkine ters. Her yeri pırıl pırıl parlayan tekerlekli ayna misali bir araç. Amerikan araba sanayisini çökerten büyüklük kompleksinin uç bir örneği. Birgün kamyon alacaksam bile bunu tercih etmezdim. Yakıt deposuna basıp tırmanma olayı bile garip geldi. Youtube'da gördüğüm 30-40 yıllık kamaz, ural kamyonlar çok daha karizmatik ve işlevsel duruyor. Alana da satana da hayırlı olsun. Şahsen bedava verseler sokağa çıkarmam, yanında görünmem, hemen satmaya bakarım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri