Aranıza Yeni Bir VX 80 Katıldı..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moger Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,910
Ynt: Aranıza Yeni Bir VX 80 Katıldı..

Hatırlatma için çok teşekkürler.. Lpg 'yi taktıracağım bu hafta sanırım ondan sonra ruhsat işlemlerini başlatacağım.

Etiketler

hocam mahkeme masrafı değilde son güne bırakırsanız benim gibi koşturursunuz.meğer bir ay geçince bir trafik polisi bulup ,bilmemkaçıncı maddeden kendinize ceza kestirip peşin ödüyorsunuz,ondan aldığını makbuzu dosyanın içine koyup öyle başvuruyorsunuz ruhsata.ben bir saat polis aradım sonunda buldum,oda biraz nazlandı koçan bitti diye..
zorla kestirdim cezayı sonunda:smiley:)

İlkercim hayırlı olsun tekrar,ailemiz gittikce büyüyor.Artık Hazirandaki geziye gelirsin diğer yeni alan arkadaşlarla ıslatırız.

Arkadaşlar VX80 modelin türkçe kullanım kitapçığı olanınız varmı acaba?

tugsan75' Alıntı:
İlkercim hayırlı olsun tekrar,ailemiz gittikce büyüyor.Artık Hazirandaki geziye gelirsin diğer yeni alan arkadaşlarla ıslatırız.
Haziran gezisinin tarihi ve programı nedir?

Büyük ihtimalle 20/21 Haziranda olacak,yönetimdeki akdaşlar uğraşıyor.Netleşince konu başlığı açılacak ama kendinizi o tarihlere hazırlayın.

Ersun,Tuğsan , biz Heytem'le hazır kıta bekliyoruz... şimdiden tatil programımızı o tarihe göre yapalım :smiley:

Ben süpriz bişey olmazsa kesin oradayım.Tam tarih belli olsun,ama o tarihlerde,1 hafta öncesi ve sonrası için bile başka program yapmıyorum.

Ben ayarladım kendimi. Büyük bir aksilik olmazsa ben varım o tarihlerde.

tugsan75' Alıntı:
Ben süpriz bişey olmazsa kesin oradayım.Tam tarih belli olsun,ama o tarihlerde,1 hafta öncesi ve sonrası için bile başka program yapmıyorum.

Aynen,bi netleşse şu tarih,sabırsızlıkla bekliyoruz. :smiley:

Arkadaşlar büyükk ihtimalle 20/21 haziranda olacak,kendinizi o tarihe göre ayarlayın.Ama şuna inanın,yönetim kadrosu inanılmaz derecede uğraşıyor.Böyle büyük organizasyonlar,bilindiği üzere,kolay olmuyor.Bi ton izin,yer ayarlanması gibi çok prosedürü var.Az kaldı sıkın dişinizi.

arkadaşlar bu vx80 ile 100 arasında ne gibi farklar var..difransiyel kilitleri varmı bu aracın...belki uzun vade de bir tane düşünüyorum bakalım inşallah olur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR