Aranıza Yeni Bir VX 80 Katıldı..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moger Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,911
Ynt: Aranıza Yeni Bir VX 80 Katıldı..

Kazasız belasız,
güle güle kullanın...

Selamlar

Etiketler

İlginiz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim....

hayırlı olsun rubicon olmasa mog dan sonra çok lüx gelecek arazide derdim:smiley: güle güle kullanın unutmadan sahibindende hala aktif satış ilanı 33 buçuğa

İlker Bey, bence çok doğru bir karar verdiniz. Bir sonraki gezide ciddi bir 80 kasa sayısına ulaşağız gibime geliyor.

Ersun Bey çok teşekkürler...evet bir anda sayı yükselmeye başladı.zaten ben ve yeni katılan arkadaşlarla birlikte toplam kaç VX 80 olduk bilmiyorum ama hepimiz yan yana geldiğimiz gün olay bitmiştir..yarından itibaren acil mekanik tedavileri ve sonra yaz boyunca zaman ve nakit elverdiğince modifikasyona devam edeceğim..Koyduğum hedef Kasım sonu herşeyi ile bitirmek...Kısmet diyelim...

İlker kardeşim hayırlı olsun Toyotan. Klas bir 4 çeker almışsın. Şimdi hem Rubicon'u tırmala hemde bunu.. İş çıktı sana. Mog'u sattığına herhalde en çok eşiniz sevinmiştir. :smiley:

Uğur abi teşekkürler...Valla eşim gürültü makinası gitti diye sevinmiştir :smiley: herhalde bundaki konforu da hiçbirinde bulamaz :smiley: bu arada bizim Halatçıbaşı İbraam (iceman) le konuşurken dedimki ,artık yorulduğunda daha rahat edeceksin yan koltukta:smiley:.
sağolsun İbrahim az kahrımızı çekmedi Mog'da.Yine co-pilotum olmayı kabul ederse ona super bir co-pilot paneli hazırlayacığım :smiley:
İbrahim duy sesimi :smiley:

ılker bey aracınız hayırlı olsun gercekten guzel araba toyota bulusması olursa yakın zamanda gorusuruz ınsallah

Teşekkür ederim arkadaşlar. her ne kadar Toyota buluşmasına kadar hazırlanamasak da fabrika ayarlarımızla aranızda olmayı isterim:smiley: görüşmek üzere...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR