Ynt: Aranıza Isuzu Md27 İle Giriş Yapmayı Dusunuyorum
Merhaba, ben de şu ana araç araştırması içerisindeyim. 90 95 model arası araçları araştırıyorum. ancak yaptığım araştırmalara göre bu medel aralığı genelde sürücü kurslarında kullanıluyor. bu yüxzden dikkatli olmakta fayda var. Tahmin edersiniz ki sürücü kursunda eğitimde nasıl kullanılır. Bu sebeple temiz bir araçla başlangıç yapmakta fayda var.
aslanca' Alıntı:Umut bey karavanınızla mutlu günler dilerim. Benim konuyla ilgi bir sorum olacaktı. Midibüs şeklindeki bu aracı tercih etmenizi anlıyorum. Benim de ferah bir ortam hoşuma gider yanlız iki sorum olacak forumda şasesi olan araç ivecodur diye okudum. Neden isuzu tercih ettiniz vede model yılınızı göremedim ,diğer arkadaşlara da sormak isterim bu tür araçlarda kaç yıl geriye dönsek sorun olmaz ,araçta mutlaka olması gereken özellikler var mı?
İyi tatiller dilerim.
Merhaba, ben de şu ana araç araştırması içerisindeyim. 90 95 model arası araçları araştırıyorum. ancak yaptığım araştırmalara göre bu medel aralığı genelde sürücü kurslarında kullanıluyor. bu yüxzden dikkatli olmakta fayda var. Tahmin edersiniz ki sürücü kursunda eğitimde nasıl kullanılır. Bu sebeple temiz bir araçla başlangıç yapmakta fayda var.