Aracımız Hazır - Mitsubishi L200 Magnum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fbmy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,914
Ynt: Aracımız Hazır - Mitsubishi L200 Magnum

Araç modifikasyonu ile ilgili fazla bilgim yok. İlk gezide sizlerden bilgi alıp başlamak daha doğru olacak
Teşekkürler
Hürriyet

Etiketler

aracınız cok guzel olmuş.federal lastiklerden mumnunmusunuz.bizim pajerodada var.birde o fronteranın sahibinin adı mehmet ayaz mıdır?

:smiley:
jeeper' Alıntı:
aracınız cok guzel olmuş.federal lastiklerden mumnunmusunuz.bizim pajerodada var.birde o fronteranın sahibinin adı mehmet ayaz mıdır?

Teşekkürler. Çok fazla tecrübemiz olmamasına rağmen lastiklerimizden memnunuz.Alırken de araştırmıştık tavsiyel edilen bir lastik.Evet fronteranın sahibini sizde tanıyorsunuz

abi araç güzel olmuşta şu videoları yükle be ! abi şimdi okudum yanıyorum ideo izlicem diye en yakın zamanda yükle abi!

Marmara Off Road Team' Alıntı:
:smiley:
Teşekkürler. Çok fazla tecrübemiz olmamasına rağmen lastiklerimizden memnunuz.Alırken de araştırmıştık tavsiyel edilen bir lastik.Evet fronteranın sahibini sizde tanıyorsunuz
evet cok iyi tanıyorum.sevdigim bir abidir.bizim ekipte ayrıca kendisi.beraber cok sayıda gezi duzenledik.

siteyi bir kaç aydır takip ediyorum... ve ilk yorumumu böyle güzel hazırlanmış bir araç için yapmak benim açımdan heyecan verici...
şu an kullandığım aracı değiştirdiğimde almayı düşündüğüm yegane araç mitsubishi L200...
Araç için harcadığınız emeğe kesinlikle değmiş.
Benim nacizane tavsiyem aracınıza mutlaka film kaplatın ve bagaj içinde storlu kapaklar var (mitsubishinin sayfasında resimleri mevcut), bu tarz bir kapatmanın aracınıza çok yakışacağını düşünüyorum...

Birde sakıncası yoksa aracı bu hale getirmek size yaklaşık ne kadara maloldu?
Bol çamurlu günlerde keyifle kullanmanızı dilerim,videolarınızı dört gözle bekliyoruz...

alperr gezenbilire hoş geldin yeni dostlar ve arkadaslar kazanman dileğiyle...

Tebrik ederim aracınız süper olmuş, allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Yükseltme kitinin maliyeti ve takıldığı yeri öğrenebilirmiyiz.

abicim aracın ancak bukadar güzel olur
yukseltme kiti güzel olmuş
janlarda ayrı bi hava katmıs
kasazıs belasız sürüsler

kardeş araban gercekten güzel olmuş.bendede 4x2 si var ben de hevesliyim yapabildiğim kadar yapıyorum offroad.sizlerle tanışmak isterim saygılar

araç çok güzel olmuş, lastik çapının büyümesinden dolayı asfalt performansınız nasıl etkilendi? saygılar...

aracınız tek kelimeyle harika olmuş
zevkli off-roadl ar dilerim.

selam. aracın çok güzel olmuş. sadece yükseltmek için kaçpara harcadın onu merak ettim. saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR