Aracımız Hazır - Mitsubishi L200 Magnum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fbmy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,910
Ynt: Aracımız Hazır - Mitsubishi L200 Magnum

süper bir araç çok abartmadan düzenlenerek harika görüntüyakalamışssınız emeğinize sağlık
bol çamur ve karlı günlerde kullanın
allah kazadan beladan korusun

Etiketler

Bu arada maltepede arkadaşım var oda bu araç modifikasynları ile ilgileniyor kendisinin navarası var son yeniliklerini görmek üzere bir ara yanına gideyim. xenon far gelcekti.

araçta sade ve hoş bir görüntü yakalamışssınız...güle güle kullanın

Çok tatlı olmuş hastayım bu kaslı araçlara,
biraz da sticker yapsanız değişik bişler sadece size özel nasıl olur?

gerçekten çok güzel olmuş tebrikler bir tek eksik scoop gibi gözüküyor :D

çok hoş olmuş. ruhsata işlete bildinmi vinçi. bu arda yükseltme olayı sana kaça mal oldu

sizin aracınızda aracın rengi ne olarak geçiyor

Merhabalar,
Araçların ön kısmında metal aksamların bulunması yaya güvenliği açısından yayaya verilecek darbeden dolayı yasaklanmış durumda ve işletilmiyor. Şehir dışında projesi çiziliyordu fakat şu an çizilen herhangi bir yer kalmadı ve yeni muayene istasyonları da bunu kabul etmiyorlar.
Tepe lambalarının üzerinde kapak olması halinde ruhsata işlenmesine gerek yok fakat kapaksız ise ruhsata işkenmesi gerekiyor.
Son olarak L200 4x4 modellerinin 178 HP gücündeki yeni modeli L200 Instyle, sınıfının en güçlüsü olma özelliği ile satışa sunulmaya başladı

arban cok guzel olmus tebrıkler vınc tamponunu kaca aldınız bende 4x2 l200 var cooper stt lastık aldım ıkıncı el varn 9.5tı vınc aldım sadece vınc tamponu kaldı sımdılık tamponu ve taktırabılecegım yer soyleyebılırsenız sevınırım kucuk cekmece cıvarında sımdıden cok tesekkur ederım

Ya bende sormak istiyorum toplam maliyet nedir fakat ,Benden önce soran arkadaşlara herhangi bir cevap yazmamış fiyat hususunda.
Sanırım arkadaş siteyi Terketti ))

araç tek kelimeyle harika olmuş, resmen yeme de yanında yat durumu var yani. elinize sağlık, kazasız belasız kullanın inşallah.

Merhaba Marmara Off Road Team
20 den fazla mesajım olmadığı için size direk mesaj atamadım
ben sıteye yuklemıs oldugunuz fotografları goremıyorum
eger mumkun olurda ırtıbada gecebılırsek makınanın fotograflarına bakmak ısterım
saygılarımla.CENK

boeing737' Alıntı:
Merhaba Marmara Off Road Team
20 den fazla mesajım olmadığı için size direk mesaj atamadım
ben sıteye yuklemıs oldugunuz fotografları goremıyorum
eger mumkun olurda ırtıbada gecebılırsek makınanın fotograflarına bakmak ısterım
saygılarımla.CENK
Firefox ile açmayı denersen görebilirsin.
Aynı sorunu bende yaşıyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR