Aracımı Takas Edeceğim. Bu araç Nasıl? (Disco)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan torhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,271
Ynt: Aracımı Takas Edeceğim. Bu araç Nasıl? (Disco)

ozcour' Alıntı:
Fitil, lastik vs konusunda 1. sanayi sitesine bakabilirsiniz. Ayrıca orada LR parçacısı da mevcuttur, fiyatları İstanbul fiyatlarına yakındır..

Selamlar

merhabalar Özgür Bey 1. sanayi de bornovada mı ? yoksa başka biryerde mi ?

Etiketler

http://maps.google.com/maps?hl=tr&source=hp&um=1&ie=UTF-8&q=1.sanayi+izmir&fb=1&gl=tr&hq=1.sanayi&hnear=izmir&cid=0,0,8343661887675358688&ei=LV9ES7zYOYLU4QaxxqyqCA&sa=X&oi=local_result&ct=image&resnum=1&ved=0CAgQnwIwAA

Yukarıdaki harita linki çıkmazsa,
Atatürk Stadyumu karşısı 1. sanayii dir.

Bornovada değil ama Bornova ile Altındağ arasında denebilir abi, bornova tarafından gelirseniz, sanayinin size yakın olan başında, o büyük caddede LR parçacısı var, fitil lastik vs işleri de oraya sorabilirsiniz adres tarifi için. LR parçacısı beni ismen tanıyor :smiley:

Selamlar

Tolga bey,

Garaj bölümüne aracınızla ilgili bir başlık açarsanız ordan gelişmeleri daha rahat takip ederiz. ;)

İzmirde parça bulamadım. Bu arada Sedat Bey bir gelişme yok inanın garajda sayfa açsam pek birşey değişmeyecek. şimdilik böyle duracak aracın eksiklerini tamamladıktan ve birbirimizi tanıdıktan sonra gelişime geçeceğim buna istinaden de garaf bölümünde bir başlık açacağım...

torhan' Alıntı:
İzmirde parça bulamadım. Bu arada Sedat Bey bir gelişme yok inanın garajda sayfa açsam pek birşey değişmeyecek. şimdilik böyle duracak aracın eksiklerini tamamladıktan ve birbirimizi tanıdıktan sonra gelişime geçeceğim buna istinaden de garaf bölümünde bir başlık açacağım...

Tolga bey bulamadıklarınızı bana özelden yazın ben Ankaraya döndüğümde bakayım onlara.
Kendime parça ararken şaşmazdaki Land rovercıları dolaşmıştık, onlarca devasa parçacı var Ankarada.

torhan' Alıntı:

Tolga abi, İzmir'de en büyük parçacı dediğim adresteydi. Aradığınızı bulamadığınıza üzüldüm.Orada bile çoğu şey bir gün gecikmeli ulaşıyor size, her şeyi stoklamıyorlar. Ama dediğim gibi Ege'nin en büyük LR parçacısı o dükkan :smiley:

1. sanayide aydın oto ve 3. sanayide bir kaç dükkanla görüştüm ellerinde olmadığını ama isterlerse siparişle getirteceklerini söylediler. benim de sipariş verip getirtmelerini bekleyecek vaktim yoktu malesef... genellikle ellerinde sürekli giden parçalarla ilgili stok yaptıklarını söylediler.

merhaba arkadaşlar bir konuda daha yardıma ihtiyacı var. araç sağa sola dönerken tam kestiremesem de rot kollarından sanırım bir uğultu geliyor. bu normal mi ? değilse ne nedeni nedir ?

torhan' Alıntı:
merhaba arkadaşlar bir konuda daha yardıma ihtiyacı var. araç sağa sola dönerken tam kestiremesem de rot kollarından sanırım bir uğultu geliyor. bu normal mi ? değilse ne nedeni nedir ?

Nasıl bir ses?

Genelde hidrolik yağı bitince direksiyon hafif titreyerek bir ses çıkarır.

normalde ses çıkmamalı. ilk yapacağın iş, bir kamyon yıkamacısına gidip aracın altını yıkatmak ve yağlatmak. oynar aksamlar yağsız da kalmış olabilir. Eğer çözmezse sana yakın bir rotçuya uğra, tamir edemeseler de sorunun ne olduğunu sana söylerler.

dediğiniz gibi ben de gittim bir yıkamacı yağlamacıya ve yıkatıp gres bastırdım fakat kesilmedi... bir de rotcuya gideyim bakalım. teşekkür ederim Engin. buradan yazıyorum aynı problemle karşılaşanlar belki okurlar onlara da yardımcı olur diye...

torhan' Alıntı:
dediğiniz gibi ben de gittim bir yıkamacı yağlamacıya ve yıkatıp gres bastırdım fakat kesilmedi... bir de rotcuya gideyim bakalım. teşekkür ederim Engin. buradan yazıyorum aynı problemle karşılaşanlar belki okurlar onlara da yardımcı olur diye...

o ses büyük ihtimal ,direksiyon pompasından geliyordur ,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR